Έγκυος με εξωσωματική η Paris Hilton;

28.07.2021
Έγκυος με εξωσωματική η Paris Hilton;
"Μιλάμε για το όνομα του μωρού μας"

Η Paris Hilton φέρεται να είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Carter Reum, σύμφωνα με μια πηγή. Η ίδια, ωστόσο, αρνήθηκε τις φήμες περί εγκυμοσύνης στο podcast της "This is Paris".

Gigi Hadid: Αποκαλύπτει το πώς διαχειρίστηκε τις αμφιβολίες της για το εάν είναι κατάλληλη για μαμά

Το ζευγάρι είχε μιλήσει για την επιθυμία τους να κάνουν οικογένεια μαζί, με την 40χρονη κληρονόμο να αποκαλύπτει τον Ιανουάριο ότι είχε υποβληθεί σε θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης. "Είναι απλώς ο τύπος μου. Ο Carter 100 τοις εκατό ο ένας", είχε πει. "Μιλάμε για τη διοργάνωση ενός γάμου όλη την ώρα και για το όνομα του μωρού μας".

Η Hilton και ο 40χρονος επιχειρηματίας αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο μετά από γνωριμία ενός χρόνου. Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα ένα ιδιωτικό νησί, με ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι από διαμάντι που σχεδιάστηκε από τον Jean Dousset.

Η Jennifer Lopez μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον Ben Affleck και "έριξε" το Instagram

"Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό το επόμενο κεφάλαιο και για το ότι έχω έναν τόσο υποστηρικτικό σύντροφο", είχε δηλώσει στη Vogue. "Η σχέση μας είναι ισότιμη. Κάνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερους ανθρώπους. Αξίζει απόλυτα την αναμονή!