Ξανά έγκυος η Amal Clooney;

31.07.2021
Ξανά έγκυος η Amal Clooney;
Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες

Τις τελευταίες ώρες, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες πως η Amal Clooney είναι έγκυος περιμένοντας ακόμη ένα μωρό με τον σύζυγό της, George Clooney. Παρόλα αυτά, εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε πως οι φήμες αυτές δεν είναι αληθείς. Αντ 'αυτού, το ζευγάρι απολαμβάνει το καλοκαίρι με τα 4χρονα δίδυμα τους, Ella και Alexander.

Mila Kunis - Ashton Kutcher: "Κάνουμε μπάνιο μόνο όταν φαίνεται η βρωμιά"

Όπως συνέβη με πολλούς γονείς, η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς η πανδημία του κορονοϊού κράτησε τις οικογένειες στο σπίτι περιορίζοντας τις δραστηριότητες. Σε συνέντευξή του στην The Guardian, ο Clooney είχε πει: "Ήταν μια χάλια χρονιά για όλους. Ξεκίνησε άσχημα και συνεχίστηκε άσχημα όλο το χρόνο, μέχρι πρόσφατα. Αλλά είμαι πολύ τυχερός. Κατέληξα να έχω μια επιτυχημένη καριέρα. Ζούσαμε σε ένα σπίτι με αρκετό χώρο. Μπορούσαμε να περπατήσουμε έξω".

Ο ηθοποιός και πατέρας δύο παιδιών εξήγησε επίσης ότι ανησυχούσε για την υγεία του γιου του εν μέσω της πανδημίας. "Ο γιος μου έχει άσθμα. Λένε ότι δεν είναι τόσο άσχημο για τους νέους. Αλλά το ξέρουμε αυτό; Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα ακόμα."

Η φωτογραφία που φαίνεται να πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης ήταν της Amal σε βόλτα στη λίμνη Κόμο με τον George Clooney.