Άντζελα Γκερέκου: Η γλυκιά ανάρτηση για τη διπλή γιορτή της κόρης της

15.08.2021
Άντζελα Γκερέκου: Η γλυκιά ανάρτηση για τη διπλή γιορτή της κόρης της
20 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα η Μαρία Βοσκοπούλου ενώ γιορτάζει και την ονομαστική της γιορτή!

Ξεχωριστή μέρα ο 15αύγουστος για την οικογένεια της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου καθώς πριν από 20 χρόνια, τέτοια μέρα γεννήθηκε η μοναχοκόρη τους, Μαρία.

Σήμερα είναι η πρώτη χρονιά που η μέρα αυτή βρίσκει τις γυναίκες της οικογένειας χωρίς τον Τόλη και τα πράγματα, σίγουρα, είναι πολύ παράξενα.

Με μια ανάρτηση θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη της η πρόεδρος του ΕΟΤ ενώ μέσα από τη λεζάντα την καθυσήχασε για το μέλλλον. "Όλα θα πάνε καλά", γράφει στο τέλος.

"20 ,,,λατρεμενα χρονια Μαζι σου!Η πιο ευτυχισμενη στιγμη της Ζωης μας, οταν ηρθες στην Ζωή μας!!!!.Χρονια. σου Πολλα, Χρονια Καλα ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ μας. Να εισαι παντα ο υπεροχος εαυτος σου κ να εργαζεσαι με παθος κ αληθεια για τα ονειρα σου οπως εσυ ξερεις...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,!!!!❤️❤️", γράφει στη λεζάντα η μαμά Άντζελα και ιδού οι φωτογραφία που μοιράστηκε.

Ως προς τα επαγγελματικά της, η Μαρία Βοσκοπούλου σπουδάζει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, ενώ κάνει και μαθήματα ορθοφωνίας και σκοπεύει από την επόμενη χρονιά να επιλέξει τη σχολή υποκριτικής που θέλει να παρακολουθήσει, καθώς θέλει να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της και έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση. Θυμήσου ΕΔΩ την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.