Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη

21.08.2021
Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη
Η παρουσιάστρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιο.

Πριν από μερικές μέρες η είδηση για τον χωρισμό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη ύστερα από 10 χρόνια γάμου και δυο παιδιά έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην ελληνική σόουμπιζ.

Το ζευγάρι, που είχε ήδη χωρίσει επαγγελματικά λίγους μήνες νωρίτερα, εξέδωσε μία κοινή ανακοίνωση όπου εξηγούσε, ακριβώς, το σκεπτικό τους.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης.

Σήμερα η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια που φέτος θα εμφανίζεται από τη συχνότητα του Mega -και έχοντας, σύμφωνα με τις φήμες, στο πλάι της την καλή της φίλη Μαρία Ηλιάκη που επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από χρόνια- δίνει την πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου ερωτήθηκε αν συνδέεται η αποχώρηση του Κρατερού με τον χωρισμό τους και εκείνη ήταν κατηγορηματική:

Καθόλου δεν είχε σχέση με αυτό. Είχε να κάνει με την απόφασή του να κάνει τα γυρίσματα στη Μυτιλήνη για τη Σμύρνη μου αγαπημένη και ήταν πολύ ωραίο από την πλευρά του Star που σεβάστηκαν την επιθυμία του.

"Προφανώς η απόφασή σας να χωρίσετε δεν πάρθηκε μία μέρα πριν από την ανακοίνωση της περασμένης Τρίτης", ρώτησε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Προφανώς. Αλλιώς θα ήμασταν μη σοβαροί, μη συνετοί άνθρωποι και όχι αντάξιοι των τόσο σοβαρών και σημαντικών περιστάσεων. Με τον Κρατερό έχουμε δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνά μας. Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη.

"Τι είναι για σένα ο Κρατερός;", ήρθε η επόμενη ερώτηση και η απάντηση ήταν σαφέστατη:

Θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας. Θα είμαστε πάντα οικογένεια.

«Κάναμε, όπως ακριβώς λέει και η ανακοίνωση, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε», κλείνει η συνέντευξη της Κατερίνας Καραβάτου, επί προσωπικού και ως προς τα επαγγελματικά, η συνέχεια στο #megatokalo