Θεοφανία Παπαθωμά: Οι εντυπωσιακές πόζες με το μαγιώ της στα Σύβοτα

22.08.2021
Θεοφανία Παπαθωμά: Οι εντυπωσιακές πόζες με το μαγιώ της στα Σύβοτα
Τις διακοπές της απολαμβάνει η ελληνίδα ηθοποιός και μοιράζεται ιδιωτικές στιγμές της.

Τα γυρίσματα για της "Άγριες Μέλισσες" κάνουν ένα μικρό διάλειμμα και οι πρωταγωνιστές παίρνουν μία μικρή ανάσα μέχρι να ξεκινήσουν ξανά "πρόσω ολοταχώς".

Η Θεοφανία Παπαθωμά είχε επισκεφτεί τη Μύκονο πριν από μερικές μέρες, από όπου είχε μοιραστεί μία εντυπωσιακή φωτογραφία.

Σήμερα, σειρά είχε η εξόρμησή της στα Σύβοτα από όπου και οι εντυπωσιακές πόζες στην άκρη της πισίνας.

Ως προς τις "Αγριες Μέλισσες", η "Βιολέτα" της Θεφανίας Παπαθωμά έχει επιστρέψει τελείως ανανεωμένη για τον τρίτο κύκλο της σειράς. Πιο αδύνατη και ξανθιά, η χήρα του Μιλτιάδη Σεβαστού, σύμφωνα με τα spoilers, είναι έτοιμη να πάρει την εκδίκησή της. Μαθαίνουμε ότι η Βιολέτα έχει βάλει στο μάτι τον Ακύλα Μεγαρίτη. Όχι όμως με την "καλή έννοια". Ως ο αδελφός του ανθρώπου που σκότωσε τον Μιλτιάδη της, η Βιολέτα θεωρεί ότι εκείνος είναι ο άνθρωπος που θα της δώσει την εκδίκηση που ψάχνει ώστε να ηρεμήσει η ψυχή της.

Σκοπός της εντυπωσιακής χήρας είναι να ξελογιάσει τον ισχυρό άντρα του νέου καθεστώτος που έχει μετακομίσει στο Διαφάνι προκειμένου να... Μόνο εκείνη ξέρει τη συνέχεια. Και ίσως ούτε κι εκείνη. Ίσως μόνο οι σεναριογράφοι της σειράς. Στον δρόμο της, λέγεται ότι θα βρει και τη Μυρσίνη, αλλά όλα θα τα δούμε στον καιρό τους.