Jennifer Lopez - Ben Affleck: Oικογενειακή έξοδος με τα παιδιά τους [photos]

22.08.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Oικογενειακή έξοδος με τα παιδιά τους [photos]
Πήγαν όλοι μαζί στο θέατρο. Και, φυσικά, ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί.

Την εξαιρετικά δημοφιλή παράσταση "Hamilton" επέλεξαν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck για την οικοεγενειακή τους έξοδο με τα τέσσερα -από τα πέντε- παιδιά τους . Ο φωτογραφικός φακός ήταν έξω από το Pantages Theater του Λος Άντζελες και τους "τσάκωσε".

Τα δίδυμα της JLo, Max και Emme (13) μαζί με τις κόρες του Affleck από τον γάμο του με την Jennifer Garner, Violet (15) και Seraphina (12) έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Μπορεί ο 9χρονος γιος του Ben, Samuel να μην ακολούθησε την παρέα, το έκανε όμως η μητέρα του Affleck, Chris. Μια πραγματικά οικογενειακή έξοδος.

Ιδού και τα ντοκουμέντα.

Η Jennifer και ο Ben συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2002 στα γυρίσματα της ταινίας Gigli, αλλά μετά από δύο χρόνια δεσμού - και έναν αρραβώνα - χώρισαν λόγω της υπερβολικής πίεσης από τα μέσα ενημέρωσης. Τον Απρίλιο, τελικά αποφάσισαν να δώσουν στην αγάπη τους μια δεύτερη ευκαιρία και από τότε φαίνεται ότι τα πάνε υπέροχα μεταξύ τους και είναι πιο ερωτευμένοι και συνειδητοποιημένοι από ποτέ. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα φαίνονται να γίνονται αρκετά σοβαρά καθώς πρόσφατα εντοπίστηκαν να ψάχνουν για σπίτι για να μείνουν μαζί.

Η αναθέρμανση του ρομάντζου της με τον Ben Affleck, με τον οποίο, σημειωτέον, δεν ήθελε ποτέ να χωρίσει, όπως έγινε γνωστό μέσα στα χρόνια που μεσολάβησαν, ξεκίνησε αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez αν όχι και λίγο νωρίτερα.