Νίκος Χαρδαλιάς: Επέστρεψε στο καθήκον μετά το ισχαιμικό επεισόδιο - Η ανάρτησή του

23.08.2021
Νίκος Χαρδαλιάς: Επέστρεψε στο καθήκον μετά το ισχαιμικό επεισόδιο - Η ανάρτησή του
Στις επάλξεις και πάλι ο Υφυθπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρησης Κρίσεων. Σιδερένιος!

Φαίνεται ότι η περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Νίκος Χαρδαλίας πριν από μερικές μέρες είχε αίσιο τέλος.

Στις 16 Αυγούστου και υπό τη συνεχόμενη πίεση που δέχεται εδώ και 18 μήνες, από τότε δηλαδή που ανέλαβε αυτή τη νευραλγική θέση, ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο χθες και εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου, όπως μάθαμε του τοποθετήθηκαν 2 στεντ.

«Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του.

«Δεν αισθάνομαι καλά» φέρεται να ήταν η φράση που είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε στενό του συνεργάτη όταν το ενώ επέβλεπε τη μάχη με τις φωτιές σε Κερατέα και Βίλια.

Μετά το χειρουργείο, η σύζυγος του Υφυπουργού, Γιώτα Παναγιωτοπούλου μοιράστηκε μια ανάρτηση όπου ενημέρωνε τον κόσμο όλο για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του με το πρόσιμο να είναι ξεκάθαρα θετικό.

Λίγες μέρες αργότερα ο Νικος Χαρδαλιάς πήρε εξιτήριο και σήμερα, ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσα από την παρακάτω ανάρτηση, ότι επιστρέφει στην ενεργό δράση, ενώ ευχαρίστησε για τις ευχές που δέχτηκε όλο αυτό τον καιρό που δοκιμάστηκε. Με το καλό και σιδερένιος.