GNTM: Ο Αιμιλιάνο περπάτησε κατάξανθος στο σόου των Dolce & Gabbana στη Βενετία [photos]

31.08.2021
GNTM: Ο Αιμιλιάνο περπάτησε κατάξανθος στο σόου των Dolce & Gabbana στη Βενετία [photos]
Μεγάλη στυλιστική αλλαγή αλλά ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική στιγμή για το μοντέλο που γνωρίσαμε κατά την περσινή σεζόν του GNTM.

Μπορεί να μην ήταν αυτός που κέρδισε το έπαθλο στο περσινό ριάλιτι μοντέλων του STAR, όμως ο Αιμιλιάνο απολαμβάνει επαγγελματικές εμπειρίες όπως πολύ λίγοι στην ηλικία του στη χώρα μας.

Πρόσφατα το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε μέσω social media ότι συμμετείχε στο σόου Alta Moda show των Dolce & Gabbana που πραγματοποιήθηκε στη Βενετία και μεταξύ των μοντέλων που περπάτησαν στην εντυπωσιακή πασαρέλα που στήθηκε για πρώτη φορά στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, είδαμε και τις κόρες των Monica Bellucci και Heidi Klum.

Για τις ανάγκες του σόου, λοιπόν, ο Αιμιλιάνο, που έχει συνεργαστεί με το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο κι άλλες φορές, χρειάστηκε να βάψει τα μαλλιά του ξανθά. Ιδού το αποτέλεσμα, ενώ από τις αναρτήσεις μπορούμε να καταλάβουμε ότι το απόλαυσε και με το παραπάνω.

Φυσικά, για την επιτυχία του Αιμιλιάνο καμάρωσε δημόσια και η σύντροφός του, Μαριαγάπη, η οποία κοινοποίησε τις δικές του αναρτήσεις.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο πλατό του GNTM και φαίνεται ότι παραμένει φουλ ερωτευμένο.