Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζουν τα δίδυμα

07.09.2021
Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζουν τα δίδυμα
Πρώτη φορά μανούλα η ελληνίδα πολιτικός, πλέει σε -διπλά- πελάγη ευτυχίας και μοιράζεται συναισθήματα και... πληροφορίες!

Γονείς έγιναν χθες η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, καθώς γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι που, όπως αποκάλυψε η μητέρα τους, ήρθαν... "μοιρασμένα".

«Το αγοράκι μας μοιάζει του Μίνου και το κοριτσάκι μοιάζει σε μένα», είπε μεταξύ άλλων η νέα μητέρα μιλώντας στην εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη".

Ιδού οι πρώτες της δηλώσεις όπως τις μοιράστηκε σήμερα το πρωί ο Άρης Καβατζίκης:

Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα, να το καταφέρει. Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου. Είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια. Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο του για τα γενέθλιά του και πράγματα έτσι έγινε. Παρόλο που στις δίδυμες κυήσεις δύσκολα συμπληρώνει μια γυναίκα τις 37 εβδομάδες, τελικά τα κατάφερα. Το αγοράκι μας μοιάζει του Μίνου και το κοριτσάκι μοιάζει σε μένα. Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο με καισαρική και επειδή αγαπάμε σαν οικογένεια τη μουσική, κατά τη διάρκεια του τοκετού, ακούγαμε τα τραγούδια του Μίνωα από τις ταινίες “Ευτυχία” και “Καζαντζάκης”

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο και λίγο αργότερα αποκάλυψαν τη δίδυμη χαρά τους. δίδυμα.

Στις αναρτήσεις για την υψηλή, χθεσινή, άφιξη βλέπουμε δύο σαλιάρες και στις λεζάντες τις ζεστές κουβέντες των τρισευτυχισμένων γονιών.

Η πρώτη αγκαλιά,
το πρώτο βλέμμα,
το θαύμα της ζωής.
Η ευλογία της οικογένειας.
Νιώθουμε ολοκληρωμένοι.
Καλωσορίσατε στον κόσμο!
❤️ ❤️