Άννα Βίσση: Ο παράνομος δεσμός με τον Νίκο Καρβέλα και η αποκάλυψη για τις μέρες πριν γεννήσει

07.09.2021
Άννα Βίσση: Ο παράνομος δεσμός με τον Νίκο Καρβέλα και η αποκάλυψη για τις μέρες πριν γεννήσει
Μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Στην Κύπρο όπου βρισκόταν για μια μεγάλη συναυλία συνάντησε την Άννα Βίσση ο Κώστας Τσουρός και της μίλησε για λογαριασμο της εκπομπής "Mega Καλημέρα".

Η συνέντευξη προβλήθηκε σήμερα το πρωί (7/9/2021) και κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού καθώς ακόμη και ύστερα από τόσα που έχουμε ακούσει τόσα χρόνια από το στόμα της "Απόλυτης" -τίτλο που, για την ιστορία η ίδια παραδέχτηκε ότι απολαμβάνει ιδιαίτερα καθώς της προσφέρεται απλόχερα από ανθρώπους που την αγαπούν- πάντα έχουμε κάτι καινούριο να μάθουμε.

Σήμερα, λοιπόν, μεταξύ άλλων, μάθαμε ότι ο δεσμός της με τον Νίκο Καρβέλα ήταν παράνομος στην αρχή.

«Εγώ ήμουν σε μια άλλη σχέση αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη και εκείνος ήταν σε μια σχέση που τελείωνε. Ήταν για ένα διάστημα παράνομο το φλερτ μας αλλά αυτός ο σίφουνας δεν κρυβόταν» παραδέχτηκε η Άννα Βίσση ενώ νωρίτερα είχε παραδεχτεί ότι ο έρωτάς τους δεν ήταν κεραυνοβόλος. Πρώτα αγάπησε τον Καρβέλα ως συνθέτη.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας παντρεύτηκαν 14 Μαΐου του 1983 [φωτό έπανω] με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρο Κυπριανού και ο γάμος τους έληξε τυπικά το 1992, όμως οι δυο τους παρέμειναν οικογένεια με έναν υποδειγματικό τρόπο.

«Έτσι πρέπει να είναι. Οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πρέπει να τιμούν αυτή τη σχέση για πάντα. Να αφήνουν πίσω τους εγωισμούς. Για αυτό άλλωστε χωρίζουν για να μπορούν να τα αφήσουν αυτά πίσω. Ξέρω ακούγεται ότι το λέω άνετα αλλά το ζήσαμε με όλο τον πόνο που έχει ένας χωρισμός. Εύκολα είπαμε ότι χωρίζουμε, δύσκολα το καταφέραμε. Αφού όμως μείναμε φίλοι το θυμάμαι όλα αυτό πολύ όμορφα», εξηγεί η Άννα!

Μιλώντας μετά για τη Σοφία, τη μοναχοκόρη της, η Άννα Βίσση αποκάλυψε ότι οι δυο τους μάλλωναν πολύ παλιότερα αλλά τώρα η σχέση τους είναι τέλεια. Γύρισε μάλιστα τον χρόνο πίσω στις μέρες πριν γεννήσει και θυμήθηκε ότι φοβόταν πολύ μήπως πεθάνει στη γέννα και ο Καρβέλας για να την καθησυχάσει της έγραψε ένα τραγούδι που πήγαινε κάπως "μη φοβάσαι, αύριο θα γεννηθεί the little you and me".