Jessica Chastain: Το φιλί από παντρεμένο ηθοποιό στο κόκκινο χαλί

07.09.2021
Jessica Chastain: Το φιλί από παντρεμένο ηθοποιό στο κόκκινο χαλί
Τι συνέβη μεταξύ τους στο φεστιβάλ Βενετίας;

Η Jessica Chastain και ο Oscar Isaac έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο μετά από μια απροσδόκητα σέξι στιγμή στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Η Angelina Jolie βουτάει το κεφάλι της Salma Hayek μέσα σε μια τούρτα [video]

Οι δύο ηθοποιοί περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί για να προωθήσουν τη νέα τους σειρά, Scenes From a Marriage, στην οποία υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι. Ενώ σταματούσε για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί, ο Isaac έπιασε το χέρι της Chastain και τη φίλησε σε εκείνο το σημείο. Η ηθοποιός τότε έριξε πίσω το κεφάλι της γελώντας και πιάνοντας το πρόσωπό του. Αυτή η οικεία στιγμή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media.

Η Chastain δεν παρέλειψε να διευκρινήσει πως όλα ήταν απλώς μια επέκταση της χημείας τους στην οθόνη. Η ίδια ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία του Gomez Addam, από την Οικογένεια Addams, να φιλάει το μπράτσο της Morticia Addams, και έγραψε «12 Σεπτεμβρίου», αναφερόμενη στην ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας τους σειράς.

Οι ηθοποιοί είναι στην πραγματικότητα φίλοι παραπάνω από είκοσι χρόνια, αφού γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του Juilliard. Συμπρωταγωνίστησαν επίσης στο A Most Violent Year. Η Chastain παντρεύτηκε τον διευθυντή μόδας Gian Luca Passi de Preposulo, με τον οποίο έχει δύο παιδιά, το 2017. Ομοίως, ο Isaac παντρεύτηκε το 2017 τη σεναριογράφο Elvira Lind και το ζευγάρι καλωσόρισε το δεύτερο παιδί τους το 2019.