Hugh Jackman: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του

07.09.2021
Hugh Jackman: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του
Ο Christopher John Jackman άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα της γιορτής του πατέρα στην Αυστραλία.

Απαρηγόρητος είναι ο Hugh Jackman καθώς "έχασε" τον πατέρα του. Τη θλιβερή είδηση κοινοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησης.

"Νωρίς το πρωί της γιορτής του πατέρα (για την Αυστραλία) ο Πατέρας μου έφυγε από τη ζωή γαλήνια. Και ενώ βιώνω βαθύτατη λύπη, είμαι ταυτόχρονα γεμάτος με τεράστια ευγνωμοσύνη και αγάπη. Ο Πατέρας μου ήταν, με μια λέξη, απίθανος. Αφιέρωσε τη ζωή του στην οικογένειά του, τη δουλειά του και την πίστη του. Προσεύχομαι τώρα να έχει κάνει την ειρήνη του με τον Θεό", διαβάζουμε στη λεζάντα.

Ο Christopher John Jackman ήταν λογιστής και είχε παντρευτεί τη μητέρα του Hugh Jackman, Grace McNeil το 1967. Μαζί απέκτησαν πέντε παιδιά, τρία αγόρια και δύο κορίτσια. Όταν χώρισαν, ο διάσημος ηθοποιός ήταν μόλις οκτώ ετών και βίωσε μια τραυματική εμπειρία καθώς μητέρα του τους παράτησε. Επέστρεψε στη Αγγλία και άφησε τα παιδιά στον πατέρα τους να τα μεγαλώσει μόνος. Όπως και έκανε.

Πρόσφατα ο Hugh Jackman αποκάλυψε ότι μόλις τώρα κατάφερε να συγχωρήσει τη μητέρα του [φωτό κάτω] και να που τώρα έχασε τον πατέρα του.

Ευχαριστώντας τον κόσμο όλο για τις ευχές και την αγάπη που έστειλε προς εκείνον, ο Jackman μοιράστηκε μια ακόμη φωτογραφία με τον πατέρα του ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του ήταν η μόνη στην οποία είδαμε σχόλιο του Ryan Reynolds με μη περιπεκτικό περιεχόμενο.