Συνελήφθη πρώην παίκτρια του "Power of Love" με σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνη

10.09.2021
Συνελήφθη πρώην παίκτρια του "Power of Love" με σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνη
Κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση σχεδόν οκτώ κιλών κοκαΐνης

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μοντέλο και πρώην παίκτρια του reality "Power of Love", συνελήφθη έχοντας στην κατοχή της περισσότερα από επτά κιλά κοκαϊνη. Μαζί της, συνελήφθη και ακόμα ένας άνδρας.

Το ξέσπασμα του Τάσου Χαλκιά για Φιλιππίδη: «Αφήστε αυτό παραμύθι... δεν έχω σχέση με όλα αυτά»

Σε βάρος της ίδιας και του συντρόφου της η εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ´ εξακολούθηση από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ´ επάγγελμα. Στον σύντροφο της ασκήθηκε δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων, αφού προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Άνδρες από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής παρακολουθούσαν εδώ και ημέρες τον άνδρα που δρούσε για εκείνη. Τον εντόπισαν στη Νέα Σμύρνη, να κρατά μια βαλίτσα και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ελέγξουν, εκείνος αντιστάθηκε, κλωτσούσε, γρονθοκοπούσε και προσπάθησε να αποδράσει. Τελικά, συνελήφθη και λίγο αργότερα, συνελήφθη και εκείνη.

Τζούλια Νόβα: Η φωτογραφία με το σήμα της Σοβιετικής Ένωσης που προκάλεσε σχόλια

Στη βαλίτσα υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες σακούλες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 7.827 γραμμαρίων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του μοντέλου βρέθηκε ακόμα μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου υπήρξε μέλος της ομάδας της Κατερίνας Καινούργιου στην ενότητα "διλήμματα" της πρωινής εκπομπής "Ευτυχείτε" του ΟΡΕΝ.