Jennifer Lopez - Ben Affleck: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ήταν επική [photos]

11.09.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ήταν επική [photos]
Οι δυο τους έλαμπαν και έδειχναν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Στη Βενετία βρίσκονται αυτές τις μέρες η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck και είναι το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου το event όπου αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους σε κόκκινο χαλί. Και φυσικά έγινε... χαμός.

Ντυμένη στα λευκά, με μια εντυπωσιακή Georges Hobeika τουαλέτα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, η JLo περπάτησε πιο όμορφη από ποτέ στο πλευρό του κομψότατου Affleck ο οποίος είχε διαλέξει Dolce & Gabbana για την περίσταση.

Οι δυο τους φάνηκαν πανευτυχείς και καθότι αμφότεροι άριστοι γνώστες του "παιχνιδιού της δημοσιότητας" έδωσαν στους φωτογράφους και τον κόσμο ακριβώς αυτό που ήθελαν.

Και επειδή άλλο οι φωτογραφίες άλλο η κινούμενη εικόνα, ιδού και ένα βίντεο με τους δύο πρωταγωνιστές κατά την άφιξή τους στο κόκκινο χαλί, όπου φαίνεται ξεκάθαρα, αφενός πόσο απολαμβάνουν τη στιγμή, αφετέρου πόσο το κατέχουν καλά το παιχνίδι με τις κάμερες! Και οι δύο!!

Το ζευγάρι βρίσκεται στη Βενετία και για δουλειά, να σημειώσουμε, καθώς προβάλλεται η ταινία "The Last Duel" του Ridley Scott που ένωσε ξανά κινηματογραφικά τον Ben Affleck με τον κολλητό του, Matt Damon, ο οποίος, για την ιστορία, δεν είχε προδώσει κάτι για τη σχέση του φίλου του όταν ακόμη ήταν μυστική!

Bennifer Part 1

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Gigli" που παίχτηκε στους κινηματογράφους το 2003. Η ταινία έμεινε στην ιστορία ως μια τεράστια αποτυχία, όμως αποτέλεσε τη σπίθα για έναν έρωτα που κράτησε δυο χρόνια, οδήγησε σε αρραβώνα και έληξε πολύ άδοξα (τουλάχιστον για τους πολλούς) λίγο πριν από τον γάμο.

Σάλος από τη δήλωση της Jennifer Lopez για τους άντρες μέχρι τα 33: "Είναι άχρηστοι" [video]

Για τον καιρό εκείνο -και τον χωρισμό που λέγεται ότι είχε κοστίσει πάρα πολύ στην JLo- είχε μιλήσει δημόσια το Affleck πριν από μερικά χρόνια, εκφράζοντας την ευχή του να είχε αντιληφθεί νωρίτερα πόσο σημαντικό ήταν να έχει ο ίδιος τον έλεγχο της ζωής του.

Εκείνο τον καιρό έπρεπε να διαχειριστώ τα δικά μου προσωπικά προβλήματα και φιλοδοξίες και αντί γι' αυτό, βρισκόμουν στο φως των προβολέων συνέχεια. Για άλλους λόγους. Ένιωθα σαν χάμστερ στο κλουβί που γυρίζει χωρίς λόγο στη ρόδα του όλη μέρα, τρέχοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσα", ομολόγησε ο Άφλεκ προσθέτοντας ότι "οδηγούσε τον εαυτό του σε λάθος κατεύθυνση".

Στο τέλος έγινα γραφικός. Ήμουν 25 χρονών, έπαιρνα όλους τους ρόλους με τα πολλά λεφτά και προφανώς έχασα τον δρόμο μου. Προσπάθησα να καταλάβω τι ήθελα να κάνω. Ένιωθα να ασφυκτιώ. Ήμουν δυστυχισμένος

Bennifer Part 2

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez οι φήμες έφεραν την JLo στην αγκαλιά του Ben Affleck και πολύ σύντομα υπήρχαν και φωτογραφίες για του λόγου το αληθές. Οι παπαράτσι τους κυνηγούσαν παντού και εκείνοι το ήξεραν καλά. Ήταν, λένε δικοί τους άνθρωποι, από την αρχή συνειδητοποιημένοι.

Η Jennifer πρόσφατα μίλησε για "πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή που δεν περιμένεις ποτέ να συμβούν", και τα είπε όλα με ροδοκόκκινα μάγουλα ερωτοχτυπημένης έφηβης:

"Αυτή η στιγμή ήταν μόνο για μένα. Ήταν η στιγμή που αντιλήφθηκα ότι ήμουν μια χαρά μόνη μου. Και ότι η ευτυχία ξεκινά από μέσα μου. Και αντιλήφθηκα ότι απλά συμβαίνουν πράγματα. Συμβαίνουν πράγματα που δεν περίμενες ποτέ να συμβούν. Κατάλαβα όμως ότι μόλις εσύ είσαι εντάξει μέσα σου. Μόλις εσύ φτάσεις σε ένα σημείο στη ζωή σου που ξέρεις τι είναι καλό για σένα και τι δεν είναι είναι, μόλις καταλάβεις πως ό,τι κάνεις είναι μόνο για σένα, ότι πρέπει να κάνεις νέες προσαρμογές στη ζώη σου... μόλις το κάνεις αυτό, τότε όλα μπαίνουν στη θέση τους ξαφνικά", είχε πει όλο χαμόγελα πονηρά η Jen τονίζοντας πώς όσο παράξενο και να ακούγεται για τους άλλους, όσο δύσκολο και αν όντως είναι, απλά έρχεται κάποια στιγμή που ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξεις κατεύθυνση!