Άγριες Μέλισσες: Γενέθλια για τον Λεωνίδα Κακούρη - Η έκπληξη από το υπόλοιπο καστ [video]

11.09.2021
Άγριες Μέλισσες: Γενέθλια για τον Λεωνίδα Κακούρη - Η έκπληξη από το υπόλοιπο καστ [video]
Σήμερα γινόταν η επίσημη φωτογράφηση για τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 συνεχίζεται με το καστ να ποζάρει για την επίσημη φωτογράφηση.

Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα στο σετ, μια μέρα γιορτής. 11 Σεπτεμβρίου και ο Λεωνίδας Κακούρης γιόρταζε τα γενέθλιά του. Ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός πόζαρε για τη φωτογραφία του και όλοι οι υπόλοιποι είχαν στήσει μία έκπληξη που, όπως φάνηκε, δεν περίμενε -τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή.

Ο φωτογράφος τον έβαλε να γυρίσει την πλάτη του στον κόσμο κάποια στιγμή και τότε είναι που ξεκίνησε το τραγούδι. Στην άτυπη "χορωδία" διακρίναμε μεταξύ άλλων τους: Ελένη Καρακάση (Ρίζω), Γιάννη Κουκουράκη (Κωνσταντής), Δανάη Λουκάκη (Παγώνα), Άλκη Καλπακίδη (Παναγιώτης) και Γιώργο Ηλιόπουλο (Προκόπης). Στο τέλος, συγκινημένος ο εορτάζων ευχαρίστησε με μία πολύ κομψή υπόκλιση!

Η ανάρτηση στον λογαριασμό του εορτάζοντα

Θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που του έστειλε άπειρες ευχές για τα γενέθλιά του, ο Λεωνίδας Κακούρης μοιράστηκε μία φωτογραφία με την οθόνη του κινητού του όπως την είδε σήμερα το πρωί -και είχε πραγματικά ενδιαφέρον!

Η πρεμιέρα του Γ' Κύκλου

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ο τρίτος κύκλος της σειράς "Άγριες Μέλισσες" έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου και με πολλούς νέους πρωταγωνιστές να εντάσσονται στο καστ. Αιμίλιος Χειλάκης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Νίκος Κουρής και Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι μόνο μερικοί από αυτούς. 16 και σήμερα, λοιπόν!