Britney Spears: Διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram - Η εξήγηση που έδωσε η ίδια

15.09.2021
Britney Spears: Διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram - Η εξήγηση που έδωσε η ίδια
Αποχαιρέτησε (για λίγο, απ' ότι φαίνεται) αφού πρώτα ευχαρίστησε όσουςσυμμετείχαν στο κίνημα #FreeBritney

Δυο μέρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον αγαπημένο της Sam Asghari και δύο εβδομάδες πριν από την επόμενη δικάσιμο σχετικά με την υπόθεση της κηδεμονίας της, η Britney Spears έσβησε τον λογαριασμό της στο Instagram.

Οι πρώτες πληροφορίες από ανθρώπους κοντά στην ίδια μιλούσαν για "αποκλειστικά δική της απόφαση" και για κάτι που "ήθελε να κάνει από καιρό".

Μία αναρτηση στο Twitter όμως έδωσε την απάντηση που ζητούσε όλος ο κόσμος.

"Μην ανησυχείτε παιδιά... Απλά κάνω ένα δειάλειμμα από τα social media για να γιοράσω τον αρραβώνα μου. Θα επιστρέψω σύντομα", γράφει η Brit και οι θαυμαστές της ηρέμησαν.

Η μάχη για την ελευθερία

Ύστερα από μερικές ακραίες αντιδράσεις της το 2008 το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η Britney Spears δεν ήταν ικανή να παίρνει αποφάσεις για τη ζωή της και όρισε κηδεμόνα -στα πάντα- τον πατέρα της, Jamie. Η σχέση αυτή όχι μόνο δεν λειτούργησε αλλά φαίνεται πως οδήγησε τη Spears σε άλλου είδους άκρα, καθώς, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό όταν έφερε ξανά το αίτημα για "απελευθέρωσή" της στο δικαστήριο, στην ουσία υπήρξε δέσμια ακόμη και στα πολύ προσωπικά της θέματα.

Με δραματικό τρόπο η Britney αποκάλυψε ότι δεν είχε τον έλεγχο ούτε του κορμιού της καθώς της απαγορεύτηκε όχι μόνο να παντρευτεί αλλά και να κάνει άλλο παιδί. Συγκεκριμένα είπε στο δικαστήριο ότι κάποια στιγμή θέλησε να αφαιρέσει το σπιράλ που της είχαν τοποθετήσει χωρίς τη θέλησή της, έτσι κι αλλιώς "για να ξεκινήσω προσπάθειες να κάνω ένα ακόμη παιδί, αλλά η λεγόμενη ομάδα, δεν μου έδωσε την άδεια να πάω στον γιατρό να το αφαιρέσω γιατί δεν θέλουν να κάνω άλλα παιδιά".

"Πραγματικά πιστεύω ότι αυτή η κηδεμονία είναι καταχρηστική. Είναι πραγματικά εξευτελιστικό και ανήθικο αυτό που πέρασα και αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν μίλησα ανοιχτά. Δεν πίστευα ότι θα με πιστέψει κανείς", είχε τονίσει τότε με πάθος

Η θετική απόφαση

Ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια η ο αγώνας της πάλαι ποτέ πριγκίπισσας της ποπ δικαιώθηκε στα μέσα του Αυγούστου καθώς ο πατέρας της, Jamie Spears, ανακοίνωσε πως υποχωρεί και παραδίδει την κηδεμονία της κόρης του στην... ίδια, αν και όπως εξήγησε μέσω του δικηγόρου του «δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι, αλλά,έχει γίνει στόχος αδικαιολόγητων επιθέσεων».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Spears συμφώνησε να απομακρυνθεί από την κηδεμονία της κόρης του, "εφόσον η μετάβαση είναι ομαλή και επιλύει όλα τα εκκρεμή ζητήματα που υπάρχουν".

Στις 29 Σεπτεμβρίου η Brit, με νέο δικηγόρο πια, θα παραστεί στο δικαστήριο προκειμένου να ακούσει την ετυμηγορία για τη ζωή της.

Ο αρραβώνας

Πριν από δυο μέρες η Brit ανακοίνωσε ότι είπε το "Ναι" στον αγαπημένο της και ετοιμάζεται με χαρά για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή της.

Η σχέση της πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της ποπ με τον Sam Asghari από το 2016, όταν γνωρίστηκαν στο πλατό του βιντεοκλίπ «Slumber Party» το 2016. Με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears», το οποίο ασχολήθηκε με τη καριέρα της Spears, τα ψυχολογικά της προβλήματα και το κίνημα #FreeBritney, ο Asghari είχε δηλώσει εμμέσως πως αναζητεί λίγη «κανονικότητα» εν μέσω της διαμάχης της συντρόφου του με τον πατέρα της, Jamie.

Για την ιστορία, ο Sam συνεχίζει να υφίσταται στα social media ενώ μετά τον αρραβώνά του με την Britney είδε και τον αριθμό των followers τους να ανεβαίνουν!

Η ώρα η καλή!