Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τη διακοπή της δίκης - Η κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε

15.09.2021
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τη διακοπή της δίκης - Η κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε
Μία πρόταση ήταν αρκετή για να τα πει όλα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που τον Μάιο του 2020 και ενώ πήγαινε στη δουλειά της δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι με αποτέλεσμα, στην ουσιά, να αλλάξει όλη της η ζωή, έφτασε σήμερα στα δικαστήρια προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη εναντίον της γυναίκας που την έφερε σε αυτή τη θέση.

«Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως την στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα», είπε συγκινώντας όλο τον κόσμο, όμως τελικά η ευχή της δεν πραγματοποιήθηκε καθώς η 37χρονη Ε.Κ., η κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε ποτέ και απευθύνθηκε στο δικαστήριο μέσω γραπτής της δήλωσης:

«Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνέχειαα της διαδικασίας», ήταν το μήνυμά της, από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

Λίγο νωρίτερα, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Σάκης Κεχαγιόγλου, εξέφρασε δημόσια την προσωπική του συμπάθεια προς την Ιωάννα και, επαγγελματικά, εξήγησε πως η εντολέας του πρόκειται να προσπαθήσει να αλλάξει τις κατηγορίες εναντίον της, από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε σκοπούμενη βαριά βλάβη.

Η δίκη διεκόπη και βγαίνοντας από το δικαστήριο η Ιωάννα έκανε μία και μόνο, λακωνική αλλά άκρως περιεκτική δήλωση, στις κάμερες, απαντώντας με τον τρόπο της και στον κύριο Κεχαγιόγλου και την πρόθεσή του να αλλάξει το κατηγορητήριο.

«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», είπε η Ιωάννα και αποχώρησε.

Ιδού οι δηλώσεις της στην κάμερα και αναμένεται η συνέχεια.