Sharon Stone: Ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό στα 63 της και απολαμβάνει τη ζωή όσο ποτέ άλλοτε

22.09.2021
Sharon Stone: Ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό στα 63 της και απολαμβάνει τη ζωή όσο ποτέ άλλοτε
Η Sharon Stone αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι μια διαχρονική καλλονή. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram αναδεικνύεται η εκπληκτική σιλουέτα της την ώρα που χαλαρώνει δίπλα σε μια υπέροχη βραχώδη περιοχή με θέα τη θάλασσα, απολαμβάνοντας τη ζωή της όσο τίποτα, στην ηλικία των 63 ετών.

Η Stone είναι ξαπλωμένη κατά μήκος του γκρεμού, κάτω από τις ακτίνες του ήλιου και κοιτάζει προς την όμορφη ακτογραμμή. «Self-Care matters» έγραψε κάτω από τη λεζάντα της -και ειλικρινά, αυτός είναι ο τύπος self-care που θα θέλαμε όλες να κάνουμε τέτοιες μέρες.

Sharon Stone: "Πώς ξεγέλασα τρεις φορές το θάνατο"

Μετά την εγκεφαλική αιμορραγία της το 2001, η Stone άλλαξε εντελώς την οπτική της σχετικά με την υγεία και τον τρόπο που αντιμετωπίζει το σώμα της. «Δεν επιλέγω να μεγαλώσω αρνητικά. Επιλέγω να μεγαλώσω. Ο στόχος μου είναι να γεράσω... Ήμουν στη ΜΕΘ για εννέα ημέρες και το ποσοστό επιβίωσης για αυτό που πέρασα είναι πολύ χαμηλό», είπε στο The Hollywood Reporter το 2014.« Δεν χρειάζομαι κάποιον που να με κάνει να νιώθω άσχημα σχετικά με τα χρόνια που περνούν. Θα σας πω τι σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα: όταν νομίζετε ότι μπορεί να μην μπορείτε».

Sharon Stone: "Ο παππούς μου κακοποίησε σεξουαλικά εμένα και την αδελφή μου με τη βοήθεια της γιαγιάς μου"

Άλλαξε επίσης τη διατροφή της προκειμένου να αποκλείσει το αλκοόλ επειδή ήθελε να το κόψει όπως η Μadonna. «Ρώτησα τον trainer μου: “Τι δεν κάνω; Μάθε τι κάνει!”. Γύρισε και είπε: “Δεν νομίζω ότι πίνει αλκοόλ”. Έτσι αποφάσισα να μην πιω τίποτα για τρεις μήνες. Και είδα μια τεράστια διαφορά», θυμάται. Αλλά η Stone δεν είναι απόλυτα πιστή όταν πρόκειται για τη διατροφή της καθώς υπάρχει ακόμα ένα φαγητό που λατρεύει. «Δεν τρώω πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα, αν και δεν έχω καταφέρει ακόμα να βγάλω τα πατατάκια από το μυαλό μου», παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Και εμείς Sharon!