Sex and The City: Πέθανε ο τηλεοπτικός Stanford - Το "αντίο" των συναδέλφων του

22.09.2021
Sex and The City: Πέθανε ο τηλεοπτικός Stanford - Το "αντίο" των συναδέλφων του
Ο Willie Garson έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Μεγάλη η θλίψη σήμερα για τους απανταχού θαυμαστές του franchise "Sex And The City" και του sequel του "Just Like That" καθώς η ευρύτερη οικογένειά τους έχασε έναν "δικό" τους.

Ο Willie Garson έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό κοινό μέσα από τον ρόλο του κολλητού της Carrie Bradshaw, Stanford Blatch. Γνωρίσαμε τη σχέση των δύο χαρακτήρων από τα πρώτα επεισόδια της σειράς και επρόκειτο να την παρακολουθήσουμε και στο "Just Like That".

Η ανακοίνωση

Η είδηση για τον θάνατου του Garson επιβεβαιώθηκε επίσημα, χωρίς όμως να δίνονται ακόμη επιπλέον πληροφορίες σχετικά τα αίτια αυτού. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ωστόσο ο Michael Patrick King, executive producer του Sex and the City και του And Just Like That, διαβάσαμε ότι ήταν άρρωστος.

"Η οικογένεια του Sex and the City έχασε έναν δικό της. Τον υπέροχο Willie Garson. Το πνεύμα του και η αφοσίωσή του στην τέχνη του ήταν ένοντη κάθα μέρα στα γυρίσματα του Just Like That. Ήταν πάντα παρών, δίνοντας τα πάντα, ακόμη και όσο ήταν άρρωστος. Η πληθώρα των δώρων του ως ηθοποιός και ως άνθρωπος θα μας λείψουν πολύ. Σε αυτή τη λυπηρή, σκοτεινή στιγμή, παρηγοριά μας είναι η μνήμη της χαράς και του φωτός που εξέπεμπε", διαβάζουμε στην ανακοίνωση.

Τα "αντίο" των συμπρωταγωνιστών του

Από τους πρώτους που αποχαιρέτησε δημόσια τον Garson ήταν ο τηλεοπτικός του σύντροφος, Mario Cantone.

"Δεν θα μπορούσα να έχω έναν πιο σπουδαίο τηλεοπτικό σύντροφο. Είμαι συντετριμένος και κυριευμένος από θλίψη. Έφυγε μακριά μας τόσο νοωρίς. Ήσουν ένα δώρο από τους θεούς γλυκέ Willie. Ξεκουράσου. Σ' αγαπώ", γράφει ο ηθοποιός και, πραγματικά συγκινεί.


Ο Mr Big, κατά κόσμον Chris Noth μοιράστηκε μία φωτογραφία του Willie με τη Sarah Jessica Parker και δυο καρδιές στη λεζάντα. Η μία ήταν ραγισμένη.

Η Cynthia Nixon, η τηλεοπτική Miranda της θρυλικής τετράδας, είπε το δικό της αντίο στον συνάδελφο και φίλο της. Η ηθοποιός εξέφρασε την τεράστια λύπη της για τον θάνατο του Willie Garson και έστειλε την αγάπη της στον γιο του, Nathen Garson. O Willie είχε υιοθετήσει το Nathen όταν ήταν 7 ετών. Σήμερα είναι 19 και αποχαιρέτησε τον πατέρα του με ένα πολύ συγκινητικό Post.