Kate Hudson: Το απίθανο βίντεο που μοιράστηκε για τα γενέθλια της κόρης της

04.10.2021
Kate Hudson: Το απίθανο βίντεο που μοιράστηκε για τα γενέθλια της κόρης της
Η αξιολάτρευτη Rani Rose έγινε τριών ετών.

Η αξιαγάπητη ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών ανέβασε στο Instagram της ένα συγκινητικό βίντεο της Rani με αφορμή τα τρίτα γενέθλια του μικρού κοριτσιού. Η Rani έμοιαζε με μια νεράιδα, αγκαλιά με τη μαμά της, ενώ η Kate ψιθύριζε το Happy Birthday. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα κάτω από την ανάρτηση: «Η μικρή μας Rani Rose είναι τριών σήμερα. Η γέννησή της ήταν τόσο όμορφη όσο και οι μέρες που ακολούθησαν. Τι δώρο στην οικογένειά μας! Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου!!!»

Η Kate Hudson το παραδέχεται δημόσια: "Ελλάδα σ' αγαπάμε"

Το 2018, η Hudson ανακοίνωσε ότι περίμενε το πρώτο της παιδί με τον σημερινό αρραβωνιαστικό της, Danny Fujikawa, και στις 2 Οκτωβρίου 2018, έφεραν στον κόσμο την κόρη τους, Rani Rose Hudson Fujikawa.

Αρραβωνιάστηκε η Kate Hudson: Ένα μυστικό που κρατήθηκε δύσκολα

Από τότε, η Rani ήταν συχνά guest star στο Instagram της Hudson, μαζί με τα μεγάλα αδέρφια της Bingham και Ryder. Είτε πρόκειται για αστεία βίντεο είτε για αφιερώματα, η Hudson λατρεύει να δείχνει τα παιδιά της στα social media. Πιο πρόσφατα, είδαμε το αφιέρωμα της στο κορίτσι της την Αμερικανική Εθνική Ημέρα των Κορών. Έχει επίσης δώσει τα εύσημα στην Rani για την έμπνευσή της στη μόδα και το ζευγάρι μητέρας-κόρης είχε μερικές αξιολάτρευτες στιγμές σαν να είναι διδυμάκια.

Μάλιστα, η Hudson αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο People ότι η Rani μετατρέπεται ήδη σε μίνι εκδοχή της μαμάς της. «Θέλει να γυμνάζεται μαζί μου. Έρχεται εκεί, κάνει τις ασκήσεις των γλουτών. Κάνει κάπως τη δική της εκδοχή σε αυτά. Τα κάνει λίγο σε πιο χορευτική κίνηση».