Τόνια Σωτηροπούλου: Η αποκάλυψη για το νυφικό της -και το γαμπριάτικο κοστούμι του Κωστή Μαραβέγια

13.10.2021
Τόνια Σωτηροπούλου: Η αποκάλυψη για το νυφικό της -και το γαμπριάτικο κοστούμι του Κωστή Μαραβέγια
Μία μία τις δίνει τις πληροφορίες για τα του γάμου της η νιόπαντρη, ελληνίδα ηθοποιός.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν τη Δευτέρα στην Ύδρα, υπό άκρα μυστικότητα μαζί με λίγους καλούς τους φίλους, ακριβώς όπως το είχαν φανταστεί.

Οι φωτογραφίες που έχουμε δει από τον γάμο τους είναι αυτές που έχουν επιλέξει οι ίδιοι να δούμε, ενώ η νύφη, μας δίνει σιγά σιγά πληροφορίες για τη μεγάλη της μέρα.

Μόλις πριν από λίγο, λοιπόν, με νέα της ανάρτηση, η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε κάτι πολύ ενδιαφέρον για το νυφικό της.

Τόνια Σωτηροπούλου: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της

Άλλος το σκέφτηκε για εκείνη

Το ότι οι MI-RŌ σχεδιάσαν το νυφικό της το γνωρίζαμε. Η Τόνια Σωτηροπούλου το αποκάλυψε χθες. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε ήταν ότι εκείνη δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με αυτό.

Στη σημερινή της ανάρτηση η Τόνια αποκάλυψε δυο πράγματα, αφενός ότι ο ένας από τους κουμπάρους στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια ήταν ο Γιάννης Ράπτης (το ήμισυ του γνωστου σχεδιαστικού διδύμου, δηλαδή) αφετέρου ότι ή ίδια τον είχε επιφορτίσει με τον σχεδιασμό του νυφικού της γιατί εκείνη δεν το είχε σκεφτεί ποτέ (!).

Για την ιστορία, ο δεύτερος κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο Γιώργος Μπουκοβάλας ενώ το δεύτερο μισό των MI-RŌ, ο Δημήτρης Μαστρόκαλος πιστώθηκε επίσης την επιτυχία της δημιουργίας από την ίδια τη νύφη.

«Το όμορφο αυτό νυφικο το έφτιαξε κυριολεκτικά με τα χέρια του ο ένας από τους δυο κουμπάρους μας @giannisraptis ( ο δεύτερος είναι ο @georgeboukouvalas ) και ο αγαπημένος @dimitrismastrokalos δηλαδή οι @mirodesigners . Είπα στον Γιάννη να κάνει όπως θέλει το νυφικό μου γιατί ποτέ δεν το είχα σκεφτεί 😂. Γιάννη και Δημήτρη σας ευχαριστώ, ακόμα και να το είχα σκεφτεί δεν θα ήταν ποτέ κάτι τόσο όμορφο 🤍», γράφει η Τόνια Σωτηροπούλου πλάι στις δυο φωτογραφίες της που μοιράστηκε πριν από λίγο.

Το γαμπριάτικο κοστούμι του Κωστή Μαραβέγια

Πλάι στη νύφη, ο γαμπρός έλαμπε επίσης από ευτυχία μέσα στο μπορντώ κοστούμι που επέλεξε για τη μέρα αυτή. "Υπεύθυνοι" και για αυτή την εμφάνιση είναι MI-RŌ οι οποίοι έκαναν την αποκάλυψη μέσα από αυτή την ανάρτηση, στην οποία βλέπουμε τον δημοφιλή έλληνα μουσικό με την ανθοδέσμη της αγαπημένης του.