Κωστής Μαραβέγιας: Απίστευτα λόγια αγάπης για την Τόνια Σωτηροπούλου στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο τους

13.10.2021
Κωστής Μαραβέγιας: Απίστευτα λόγια αγάπης για την Τόνια Σωτηροπούλου στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο τους
«Υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη» (και πολλά πολλά ακόμη) δηλώνει ενώπιον όλων ο Έλληνας μουσικός. «Σ' αγαπώ πολύ», απαντά η σύζυγός του, πια, Τόνια Σωτηροπούλου!

Ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και επανειλημμένες δηλώσεις του τύπου "νιώθουμε ήδη παντρεμένοι", ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν τελικά, κάνοντας την ένωσή τους και επίσημη.

Ο γάμος ήταν πολιτικός και πραγματοποιήθηκε σε ιδαίτερα στενό κύκλο στην Ύδρα υπό άκρα μυστικότητα την περασμένη Δευτέρα.

Η νύφη μοιράστηκε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες από τη σημαντική αυτή στιγμή, ενώ αποκάλυψε και ότι δεν ήταν εκείνη που εμπνεύστηκε το νυφικό της καθώς δεν το είχε σκεφτεί ποτέ. Το "έργο" ανέλαβε "εν λευκώ" ο Γιάννης Ράπτης, το 1/2 των MI RO και ο ένας εκ των δύο κουμπάρων του ζεύγους.

Τόνια Σωτηροπούλου: Η αποκάλυψη για το νυφικό της -και το γαμπριάτικο κοστούμι του Κωστή Μαραβέγια

Η ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια

Μετά τις αναρτήσεις της συζύγου του, πια, ήρθε και η σειρά του γαμπρού να μοιραστεί δημόσια σκέψεις, συναισθήματα και ακόμη μία φωτογραφία του ζεύγους.

Πλάι από μια γλυκύτατη φωτογραφία των δυο τους να φιλιούνται, προφανώς, στο τέλος της τελετής, ο Κωστής Μαραβέγιας ξεκίνησε τη μακροσελή ανάρτησή του ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για τις αμέτρητες ευχές που τους έχει στείλει από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποκαλύφθηκε ο μυστικός γάμος τους.

«Με συγκινεί, με γεμίζει χαρά κι ελπίδα, η εκδήλωση αγάπης φίλων, γνωστών κι αγνώστων για μια πράξη επίσης εκδήλωσης αγάπης δυο ανθρώπων που γιορτάζουν τη συνάντησή τους σε αυτό τον απέραντο, χαοτικό κόσμο», λέει σε κάποια στιγμή ενώ στη συνέχεια προτρέπει όλο τον κόσμο να κάνουν όιτ περνά από το χέρι τους για να εκδηλώνουν κάθε δευτερόλεπτο την αγάπη τους σε αυτούς που είναι δίπλα τους με οποιονδήποτε τρόπο.

«Μην το καθυστερείτε! Μην αργήσετε όπως εγώ. Η πανδημία μας έδειξε τη φθαρτότητα του σώματος, μας υπενθύμισε τη θνητότητα που ξεχνάμε επειδή τρέχουμε τρέχουμε τρέχουμε. Ζήστε παιδιά ζήστε! Γιορτάστε το, πείτε το, κάντε έρωτα, κάντε γάμους κι αρραβώνες, σε εκκλησίες δημαρχεία βάρκες και παραλίες. Μην κρύβετε τη πρότιμησή σας και τη σεξουαλικότητα σας όποια κι αν είναι. Ομόφυλα ζευγάρια απαιτείστε ίσα δικαιώματα για γάμο και υιοθεσία, μοιράστε την αγάπη σας που ξέρω πως σας πνίγει. Είμαστε δίπλα σας», γράφει συγκεκριμένα.

Και αμέσως μετά, απευθύνεται στη σύζυγό του, πια, και, εμείς, πραγματικά, δεν έχουμε λόγια!


Τόνια,
υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ,
υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη.
Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα,
θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας.
Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότητα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα.

Παιδιά και στα δικά σας.

Μόνο χαρές κι αγάπη.

Ιδού και η ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια και αμέσως μετά η απάντηση της συζύγου του, πια, Τόνιας Σωτηροπούλου.