«Γη της Ελιάς» Spoiler: Ένας μυστικός έρωτας αποκαλύπτεται και αναμένεται να φέρει μεγάλη αναστάτωση [video]

13.10.2021
«Γη της Ελιάς» Spoiler: Ένας μυστικός έρωτας αποκαλύπτεται και αναμένεται να φέρει μεγάλη αναστάτωση [video]
Μία νέα φλόγα φαίνεται ότι έχει ανάψει στη Μάνη και είναι ζήτημα χρόνου να φανεί αν θα κάψει καλύτερα στη συνέχεια ή θα σβήσει.

Οι εξελίξεις συνεχίζονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη «Γη της Ελιάς» και φαίνεται ότι είμαστε ενώπιον νέων ερωτικών αποκαλύψεων.

Ήδη από το χθεσινό (12/10/2021) επεισόδιο πήραμε μια ιδέα αλλά ήρθε σήμερα ο Αλέξης Μίχας για να επιβεβαιώσει την αίσθηση.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», πολύ σύντομα θα ξεκινήσει ένα νέο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ των πρωταγωνιστών.

«Η Γη της Ελιάς»: Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της οικογένειας Βρεττάκου

O αστυνόμος Κουράκος είναι ερωτευμένος με την Ιουλία και πολύ σύντομα θα βρει ευκαρία να της εκφράσει τα συναισθήματά του. Ο ερωτοχτυπημένος αστυνόμος θα κάνει ερωτική εξομολόγηση στην γυναίκα που αγαπά, χωρίς, φυσικά, να γνωρίζει τη σχέση της με τον Στάθη. Εκείνη, δεν θα ενδώσει όμως θα κολακευτεί σίγουρα. Το ερώτημα βέβαια είναι τι θα κάνει ο Στάθης όταν μάθει ότι έχει "αντίζηλο" -γιατί θα το μάθει!

​Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα:

Κατά τα άλλα, στο σημερινό επεισόδιο, μεταξύ των άλλων που θα συμβούν, θα δούμε τη Χάιδω να επισκέπτεται τον Νικόλα στη φυλακή. Εκεί τον αντιμετωπίζει προσπαθώντας να νιώσει την αλήθεια του. Εκείνος υποστηρίζει με πάθος ότι δεν σκότωσε εκείνος τη Στέλλα ενώ παραδέχεται, επίσης με πάθος, ότι τη λάτρευε και δεν θα της έκανε ποτέ κακό.

Η Χάιδω δεν τον πιστεύει (τουλάχιστον σε αυτή τη φάση) και τον γεμίζει κατάρες ενώ άσχετα με το πόσο το ζητά ο Νικόλας, ο Φίλιππος δεν δέχεται να του μιλήσει.

Ιδού ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

Κατά τα άλλα, σήμερα (13/10/2021) θα δούμε τα εξής:

  • Η Μαργαρίτα παρακολουθεί τον Αλέξη, αφού το ένστικτό της την προειδοποιεί πως κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει.
  • Ο Λυκούργος λαμβάνει e-mail με τη φωτογραφία του Ιάκωβου Βρεττάκου, στοιχείο που του δίνει κουράγιο στην προσπάθειά του να βρει τον εξαφανισμένο αδελφό των Βρεττάκων.
  • Στο μεταξύ, όλοι απορούν για το πού έχει εξαφανιστεί η Μυρτάλη, ειδικά τώρα που πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη για τη διαθήκη.
  • Ο Στέφανος της στέλνει μήνυμα και της ζητά να τα ξαναβρούν, αλλά η απάντηση που παίρνει είναι απογοητευτική.
  • Ο Στάθης λέει στην Αρετή ότι πηγαίνει στην Καλαμάτα για να συναντήσει έναν πελάτη, ενώ, στην πραγματικότητα, συναντά την Ιουλία σ’ ένα απομακρυσμένο σημείο της Μάνης.
  • Όταν γυρίσει στο σπίτι του, θα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού η Αρετή έχει ανακαλύψει το ψέμα του.

Ιδύ και το trailer