Alec Baldwin: Το συγκινητικό μήνυμα υποστήριξης της κόρης του, Ireland για το τραγικό δυστύχημα της Πέμπτης

25.10.2021
Alec Baldwin: Το συγκινητικό μήνυμα υποστήριξης της κόρης του, Ireland για το τραγικό δυστύχημα της Πέμπτης
Για τα μέλη της οικογένειας Baldwin είναι οι χειρότερες ημέρες της ζωής τους, αλλά αποδεικνύουν πόσο ενωμένοι είναι αφού δείχνουν την αμέριστη υποστήριξη τους στον Alec Baldwin, μετά το τραγικό περιστατικό που συνέβη την Πέμπτη. Το απίστευτο δυστύχημα στα γυρίσματα του Rust στο Santa Fe του Νέου Μεξικού, άφησε την κινηματογραφίστρια Halyna Hutchins νεκρή και τραυματία τον σκηνοθέτη Joel Souza.

Η μεγαλύτερη κόρη του Alec Baldwin, Ireland έστειλε δημόσια ένα συγκινητικό μήνυμα στον μπαμπά της και τις οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από το περιστατικό. Δημοσίευσε ένα μήνυμα σε story στο Instagram, γράφοντας: «Η αγάπη και η υποστήριξή μου πηγαίνουν στην οικογένεια και τους φίλους της Halnya Hutchins. Στέλνοντας θεραπευτικές σκέψεις στον Joel Souza». Το μοντέλο πρόσθεσε: «Και μακάρι να μπορούσα να αγκαλιάσω τον μπαμπά μου πολύ σφιχτά σήμερα». Οι φωτογραφίες του ηθοποιού, λίγες στιγμές μετά το ατύχημα, δείχνουν πόσο συγκλονισμένος ήταν.

Ο Alec Baldwin είχε ενημερωθεί ότι το όπλο ήταν ασφαλές πριν από τον θανατηφόρο πυροβολισμό

«Δεν υπάρχουν λόγια για να μεταφέρω το σοκ και τη θλίψη μου σχετικά με το τραγικό ατύχημα που αφαίρεσε τη ζώη της Halyna Hutchins, συζύγου, μητέρας και βαθιά λατρεμένης συναδέλφου μας», έγραψε ο Alec Baldwin σε επίσημη δήλωση του στο Twitter την Παρασκευή, «Είμαι σε πλήρη συνεργασία με την αστυνομική έρευνα για την αντιμετώπιση του τρόπου με τον οποίο συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του.

Η καρδιά μου έχει ραγίσει για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγαπούσαν τη Halyna». Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά μέλη της ομάδας παραγωγής αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι για άσχημες συνθήκες εργασίας λίγες μόλις ώρες πριν συμβεί το κακό όπως ανέφεραν πολλά ειδησεογραφικά site.

Στο μεταξύ, μια πηγή είπε για τον Alec ότι «προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποίησει όλα όσα συνέβησαν». Ευτυχώς τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι κοντά του αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή καθώς η τοπική αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τους λόγους αυτού του σοκαριστικού δυστυχήματος.