Μπέσυ Μάλφα για Γεράσιμο Σκιαδαρέση: «Ακόμη τον κοιτάω και λιώνω. Όταν τον φλερτάρουν χαίρομαι» [video]

03.11.2021
Μπέσυ Μάλφα για Γεράσιμο Σκιαδαρέση: «Ακόμη τον κοιτάω και λιώνω. Όταν τον φλερτάρουν χαίρομαι» [video]
27 χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους η ελληνίδα ηθοποιός κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της και συγκινεί!

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σουμπίζ. Γνωρίστηκαν το 1994 στα γυρίσματα του σίριαλ «Πανδοχείο βρικολάκων» της ΕΤ1, παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν μαζί τρία παιδιά, τις δίδυμες Όλγα και Νίκη που ακολουθούν στα βήματά τους και έναν γιο, τον Γιάγκο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα η ηθοποιός εκφράστηκε με πολύ θερμά λόγια για τον σύντροφο της ζωή της, ξεκινώντας από το πόσο απόλαυσαν την περίοδο του Lockdown που τους έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούν μαζί για περισσότερο καιρό από όσο βρισκόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μπέσυ Μάλφα: "Λύγισε" μιλώντας στο Πρωινό του Ant1

«Η καραντίνα ήταν μια περίοδος ξεκούρασης για εμένα γιατί δουλεύω σε τρελούς ρυθμούς. Μου έλειψε η οικογενειακή γαλήνη. Με τον Γεράσιμο ήταν τέλεια. Ένα ζευγάρι που δεν βλέπεται σχεδόν ποτέ για αυτό κρατάει και ο έρωτας, επιτέλους συναντήθηκε. Αναθερμάνθηκε η σχέση. Εμείς είμαστε τυχεροί, συναντήσαμε ο ένας τον άλλο και επικοινωνήσαμε», είπε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Μάλφα ενώ συνέχισε με άλλες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις σχετικά με το αν ζηλεύει και με το πώς νιώθει όταν φλερτάρουν τον Γεράσιμο.

«Θαυμάζω πολύ τον Γεράσιμο. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, ευφυής, έξυπνος, αγωνιστής. Είναι πολλά πράγματα, είναι όσα θέλει μια γυναίκα. Τον κοιτάω ακόμα και λιώνω. Αν αγαπάς τον άλλο και τον νοιάζεσαι και του κάνεις μικρές εκπλήξεις και είσαι όμορφος για τον εαυτό σου και τον αγαπημένο σου είναι πολύ ωραία. Εγώ δεν ζηλεύω. Ο Γεράσιμος είναι πολύ ωραίος, μου λένε φίλες μου ότι είναι πολύ σέξι. Χαίρομαι δεν ζηλεύω, αφού τον διάλεξα. Όταν φλερτάρουν τον αγαπημένο σου είναι ωραίο, χαίρομαι».

Ιδού και η συνέντυξη: