Η Δανάη Μπάρκα έχει γενέθλια: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου και το απίστευτο δώρο του Νίκου Κοκλώνη

18.11.2021
Η Δανάη Μπάρκα έχει γενέθλια: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου και το απίστευτο δώρο του Νίκου Κοκλώνη
Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από τα μεσάνυχτα!

Γενέθλια έχει σήμερα (18/11) η Δανάη Μπάρκα και το πάρτι ξεκίνησε από χθες το βράδυ, όταν οι πολύ δικοί της άνθρωποι -μεταξύ των οποίων και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου και ο γαλανομάτης σεφ της εκπομπής, Τίμος Ζαχαράτος- έφτασαν στο σπίτι της πριν τα μεσάνυχτα, όταν και της τραγούδησαν το πρώτο "Happy Birthday".

Τούρτα-υπερπαραγωγή από τον Νίκο Κοκλώνη

Άπειρες οι ευχές για τα γενέθλια της Δανάης και εκείνη μοιράζεται από το πρωί αναρτήσεις φίλων που της εύχονται με αγάπη.

Μέσα από τα stories της ξεχωρίσαμε την αφιέρωση του Νίκου Κοκλώνη, με τον οποίο η Δανάη έχει μια πολύ στενή οικογενειακή σχέση. Ο Νίκος Κοκλώνης ευχήθηκε στην "κόρη" του, όπως την αποκαλει με τα πιο γλυκά λόγια ενώ για την ανθοδέσμη και την τούρτα-υπερπαραγωγή που της έστειλε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" δεν υπάρχουν λόγια.

Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της

Οι ευχές της μαμάς Βίκυς

Η Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε στην κόρη της και διαδικτυακα με μια ανάρτηση που συγκίνησε. Στίχους της αγαπημένης -και των δύο- ποιήτριας Κικής Δημουλά αφιέρωσε στην κόρη της η δημοφιλής ηθοποιός μαζί με μια φωτογραφία τους από τα παλιά!

Τὸ μικρό μου παιδὶ
σοβαρὴ ἀταξία ἔκανε πάλι.
Στὸ πεζούλι τοῦ σύμπαντος σκαρφάλωσε,
σκούντησε μὲ τὸ χέρι του
τὸ κρεμασμένο
στὸν τοῖχο τ᾿ οὐρανοῦ
κόκκινο πιάτο,
κι ἔχυσε ὅλο τὸ φῶς ἐπάνω του.
Ὁ Θεὸς ἀπόρησε
ποὺ εἶδε τὸν ἥλιο
ντυμένο ροῦχα παιδικὰ
νὰ κατεβαίνει τρέχοντας
τῆς φαντασίας μου τὴ σκάλα
καὶ νά ῾ρχεται σὲ μένα.
Κι ἐγὼ κάθομαι τώρα
καὶ μαλώνω αὐστηρὰ
τὸ μικρό μου παιδὶ
ἐνῶ κλέβω κρυφὰ
τὸν χυμένο ἐπάνω του ἥλιο.
Κ.Δ
Χρόνια πολλα ήλιε μου 🌻 @danai_barka

Δανάη Μπάρκα: "Προέρχομαι κι εγώ από μια οικογένεια διαφορετική για κάποιους"

Ιδού η ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου και η γλυκύτατη απάντηση της εορτάζουσας κόρης της!