Sarah Drew: Ενθουσιασμένη με την Αθήνα η April του Grey' s Anatomy - Με ποιον έλληνα ηθοποιό ξεκίνησε γυρίσματα;

18.11.2021
Sarah Drew: Ενθουσιασμένη με την Αθήνα η April του Grey' s Anatomy - Με ποιον έλληνα ηθοποιό ξεκίνησε γυρίσματα;
Η ηθοποιός βρίσκεται με την οικογένειά της στη χώρα μας για δουλειά και δηλώνει ενθουσιασμένη από τις ομορφιές της.

Γνωρίσαμε τη Sarah Drew μέσα από τον ρόλο της Δρος April Kepner στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "Grey΄s Anatomy". Τις τελευταίες μέρες η συμπαθής ηθοποιός βρίσκεται με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά στην Αθήνα όπου ξεκινά τα γυρίσματα του νέου κινηματογραφικού της Project με τίτλο Stolen Hearts.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της Lizbeth Meredith, συγγραφέως του ομώνυμου best seller μυθιστορήματος, η οποία άφησε τα παιδιά της για μία επίσκεψη – εκτός εκείνων που όρισε το δικαστήριο- στον κακοποιητικό πρώην σύντροφό της και πατέρα τους και εκείνος τις απήγαγε, πηγαίνοντας τις στην Ελλάδα.

Εκείνη τους ακολουθεί, κάνει τα πάντα για να πάρει πίσω τα παιδιά, παρά τις απειλές του για τη ζωή της και η ταινία παρακολουθεί όλες αυτές τις κινήσεις.

Για τον ρόλο του συμπρωταγωνιστή της η Drew, η οποία υπογράφει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της ταινίας, επέλεξε τον Κίμωνα Κουρή, τον οποίο εμείς γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά "Έξαψη" πέρσι.

Γέμισε Ελλάδα το Istagram της

Ενθουσιασμένη με την Αθήνα δηλώνει δημοσίως, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram η Sarah Drew, η οποία λειτούργησε ως... ξεναγός μέσα από τις αναρτήσεις της. Μοιράστηκε τις selfie της από κάθε σημείο της Αρχαίας αγοράς (που την ξετρέλανε), της Ακρόπολης, από το Σούνιο, το Μουσείο της Ακρόπολης, το Ηρώδειο και έκανε την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας!

Ο νέος ρόλος

Στο πλαίσιο της μεταμόρφωσής της σε Lizbet Meredith η Drew αποχωρίστηκε τα κόκκινα μαλλιά της και έγινε μελαχρινή, με τη βοήθεια περούκας, φυσικά!