Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι όντως ζευγάρι - Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση τους

19.11.2021
Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι όντως ζευγάρι - Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση τους
Η μικροκαμωμένη, χυμώδης reality star και μητέρα τεσσάρων παιδιών και ο γνωστός καρδιοκατακτητής και... ατακτούλης, παρουσιαστής του Saturday Night Live είναι μαζί και δεν το κρύβουν!

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι όντως ζευγάρι. Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκε. Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τη 41χρονη πρώην κυρία West και τον 28χρονο κωμικό πρώην σύντροφο των Kate Bekinsale, Phoebe Dynevor και Ariana Grande (με την Ariana υπήρξαν, μάλιστα, αρραβωνιασμένοι) να περπατάνε χέρι χέρι σε δρόμο του Palm Springs της Καλιφόρνια.

Εκείνος, για την ιστορία, φορά πιζάμες της φίρμας SKIMS που ανήκει σε εκείνη, τις ίδιες που φορούσαν αμφότεροι (και η μητέρα της Kim) στο πάρτι που δόθηκε για τα γενέθλιά του πριν από λίγες μέρες.

Η Kim Kardashian, ο Pete Davidson, οι ασορτί πιζάμες και η παιχνιδιάρικη επιβεβαίωση

Kanye West: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι η πρώην του, Kim Kardashian, βγαίνει με τον Pete Davidson

Η παιχνιδιάρικη "επιβεβαίωση" από τον Davidson

Πριν από αυτή την επιβεβαίωση, το πιο κοντινό σε αυτή ήταν μια δήλωση από πλευράς του δημοφιλούς κωμικού ο οποίος "έπαιξε" με την αγωνία των θαυμαστών του κατά την πρόσφατη εμφάνισή του στο Seth Meyers’ Late Night.

"Ήθελα να σε ρωτήσω για κάτι που διαβάζουμε καιρό. Ισχύει;", ρώτησε διστακτικά ο Meyers ενώ από τις αντιδράσεις του κοινού γίνεται αντιληπτό ότι όλοι περιμένουν να ακούσουν αν, όντως, ο Pete είναι ζευγάρι με την Kim ή όχι.

"Ε, λοιπόν, ξέρεις... Ήθελα από καιρό να μιλήσω γι' αυτό γιατί με ρωτά πολύς κόσμος, με κοιτάζει περίεργα... Ε ναι, είναι αλήθεια... Πράγματι έχω ένα σόου που βγαίνει στο Tubi σύντομα", απάντησε ο Davidson τρολάροντας το σύμπαν... Ή μήπως όχι;

Στο 0:25 της συνέντευξης το επίμαχο κομμάτι, έτσι για την ιστορία καθώς οι εξελίξεις τρέχουν. Τώρα πια, αναμένουμε την ανάρτηση που θα κάνει το ζευγάρι Instagram Official!

Οι γάμοι της Kim

Τρεις φορές νυφούλα έχει ντυθεί ως τώρα η Kim Kardashian. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον μουσικοσυνθέτη Damon Thomas (2000 - 2004), ο δεύτερος με τον μπασκετμπολίστα Kris Humphries (γάμος εξπρές ήταν αυτός, κράτησε μόλις 74 μέρες, το 2011) και ο τρίτος με τον Kanye West. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2012 μέχρι το 2020 που χώρισαν και ο γάμος του έγινε το 2014. Η Kim και ο Kanye έχουν τέσσερα παιδιά μαζί, την 8 ετών North, τον 5 ετών Saint, την 3χρονη Chicago και τον Psalm ο οποίος θα γίνει δύο ετών τον ερχόμενο Μάιο.