Adele: "Πονάω σχεδόν τη μισή μου ζωή"

19.11.2021
Adele: "Πονάω σχεδόν τη μισή μου ζωή"
Η τραγουδίστρια σε μια νέα συνέντευξη μιλάει για την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της και τα προβλήματα υγείας

Η Adele έκανε τη δισκογραφική της επιστροφή μετά από έξι χρόνια πιο ανανεωμένη από ποτέ, μετά την απώλεια βάρους που έχει αλλάξει τη ζωή της με τρόπους που δεν περίμενε. Η τραγουδίστρια, της οποίας το νέο άλμπουμ, "30", κυκλοφόρησε σήμερα, ανακάλυψε ότι η άσκηση την έκανε πιο δυνατή τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και τη βοηθήσε να φτιάξει τα προβλήματα στην πλάτη που αντιμετώπιζε για χρόνια.

George Clooney: «Δεν σχεδίαζα ποτέ να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Όμως... »

"Είμαι πιο ευκίνητη γιατί τώρα μπορώ να κινούμαι περισσότερο, λόγω της πλάτης μου", είπε στο περιοδικό The Face σε μια νέα συνέντευξη. Η ίδια αποκάλυψε ότι τα προβλήματα στην πλάτη της ξεκίνησαν όταν ήταν 15 ετών ενώ αυξήθηκαν μετά την καισαρική τομή στη γέννα του γιου της Angelo, ο οποίος είναι σήμερα 9 ετών. Η Adele είπε ότι πονούσε στην πλάτη της για περίπου το μισό της ζωής της και ότι το πρόβλημα φούντωνε όταν ήταν αγχωμένη ή καθόταν σε κακή στάση. Αλλά αυτό άλλαξε όταν άρχισε να γυμνάζεται τακτικά.

"Τώρα που δυνάμωσα την κοιλιά μου, η πλάτη μου δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Τώρα μπορώ να κάνω περισσότερα, μπορώ να τρέξω με το παιδί μου λίγο περισσότερο" πρόσθεσε. "Μου αρέσει να νιώθω δυνατή, μου αρέσει πραγματικά. Το αγαπώ. Σήκωνα βάρη σήμερα το πρωί, και έχω ανέβει από αυτα που έκανα πριν από μερικές εβδομάδες...Όταν νιώθω ότι έχω όλο το βάρος του κόσμου -τουλάχιστον του δικού μου κόσμου- στους ώμους μου, μπορώ να το αντέξω λίγο περισσότερο γιατί έχω ανέβει 10 κιλά στα κιλά που σηκώνω. Απλά κάνω μια μεταφορά για το θέμα της επιβίωσης", είπε η τραγουδίστρια.

Η ίδια πρόσθεσε: "Υπάρχουν τόσα κοσμήματα που δεν μπορώ να φορέσω τώρα λόγω των χεριών μου. Τα δαχτυλίδια μου δεν μου ταιριάζουν πια. Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενη τώρα. Αλλά δεν είναι λόγω του βάρους μου, είναι λόγω της αφοσίωσης που έδωσα στον εγκέφαλό μου με θεραπεία και πολύ κλάμα".