Jennifer Lopez για γάμο με τον Ben Affleck: "Δεν ξέρω, ναι, υποθέτω!" (Plus το trailer της νέας της ταινίας)

19.11.2021
Jennifer Lopez για γάμο με τον Ben Affleck: "Δεν ξέρω, ναι, υποθέτω!" (Plus το trailer της νέας της ταινίας)
'"Marry me" ο τίτλος της ταινίας με την οποία επιστρέφει στον κινηματογράφο η Λατίνα σταρ. Προφητικό; Πιθανότατα...

Στο κέντρο της δημοσιότητας -ακόμη μία φορά- η Jennifer Lopez. Αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε από το επίσημο trailer για τη νέα της ταινία που μόλις κυκλοφόρησε. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και μαζί με την JLo θα δούμε τον Owen Wilson και τον Maluma.

Το ρομαντικό story

Η ταινία "Marry Me" θέλει τη σούπερ σταρ Kat (Lopez) και τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή Bastian (Maluma) έτοιμους να παντρευτούν στο πλαίσιο κοινής περιοδείας! Έχουν, μάλιστα, προγραμματίσει να ανταλλάξουν τους όρκους τους επί σκηνής, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το νέο τους ντουέτο με τίτλο "Marry Me".

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή, όμως μία ανάσα πριν ανέβουν στη σκηνή, η Kat μαθαίνει -και μάλιστα μαζί με όλους τους χρήστες του διαδικτύου- ότι ο Bastian την απάτησε με τη βοηθό της. Εκείνη καταρρέει όμως μέσα στη στεναχώρια της αποφασίζει να κάνει κάτι διαφορετικό, ελπίζοντας γενικότερα ότι θα της συμβεί κάτι διαφορετικό.

Ο Charlie (Wilson) βρίσκεται στο κοινό κρατώντας (κατά λάθος) μία ταμπελίτσα που γράφει "Marry Me". Το ίδιο κάνουν και εκατοντάδες άλλοι θαυμαστές, όμως η Kat διαλέγει εκείνον και του λέει "Ναι". Οι δυο τους παντρεύονται και από εκεί και πέρα ξεκινά η ιστορία τους.

Ιδού το trailer για μια πρώτη γεύση:

Γάμος και στην πραγματική ζωή;

Με αφορμή την κυκλοφορία του trailer η Jen και ο Maluma εμφανίστηκαν στην εκπομπή "The Today" και απάντησαν στις ερωτήσεις της Hoda Kotb οι οποίες περιελάμβαναν, φυσικά, και την απορία της για το αν περίμεναν οι δυο τους να ακούσουν αυτές τις δυο λέξεις ("Marry Me" - Παντρέψου με)

Μετά τα σχετικά γελάκια και την απάντηση του Κολομβιανού σταρ ότι είναι μικρός ακόμη, ήρθε η ώρα της Lopez να απαντήσει (για εκείνη "χτυπούσε η καμπάνα" έτσι κι αλλιώς)

"Δεν ξέρω, ναι, υποθέτω. Με ξέρεις εμένα. Είμαι ρομαντική. Πάντα ήμουν. Παντρεύτηκα μερικές φορές. Ναι, ακόμη πιστεύω στο 'Έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα'. Σίγουρα. 100%», απάντησε η Jennifer ενώ "γελούσαν και τα μουστάκια της". Δες το βίντεο στη συνέχεια για του λόγου το αληθές.

Η Jen μίλησε, ο Ben λαμβάνει; Μήπως ήρθε η ώρα για τους δύο ερωτευμένους να ξαναπιάσουν το κουβάρι ακριβώς από εκεί που το είχαν αφήσει όταν χώρισαν πριν από πολλά χρόνια; Πληροφορίες εκ των έσω, πάντως, αναφέρουν ότι το θέμα είναι απλά ζήτημα χρόνου!

Οι γάμοι της Jennifer Lopez

Τρεις γάμους και τρία διαζύγια μετρά η 52χρονη σταρ που, ίσως ετοιμάζεται για τον τέταρτο με τον νυν αγαπημένο της, με τον οποίο υπήρξαν αρραβωνιασμένοι πριν από χρόνια.

Ο πρώτος γάμος τη Jen κράτησε μερικούς μήνες. Γαμπρός ο χορευτής Ojani Noa (1997 -1998). Γάμος Νο2 με γαμπρό τον επίσης χορευτή Chris Judd. Ο γάμος έγινε το 2001 και έληξε το 2003. Tρίτος σύζυγος της Jennifer -και πατέρας των παιδιών της- είναι ο Marc Anthony. Ο διάσημος μουσικός και η Lopez έχουν μαζί τα 13χρονα δίδυμα Emme και Max.