«Μη με αφήσεις ποτέ»: Η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για το συγκλονιστικό βίντεο για την κακοποίηση γυναικών

24.11.2021
«Μη με αφήσεις ποτέ»: Η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για το συγκλονιστικό βίντεο για την κακοποίηση γυναικών
Η πρωταγωνίστρια του βίντεο που από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας δέος, συναισθήματα και σκέψεις που τρομάζουν, αλλά και αφυπνίζουν, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα» συνεργάστηκε με τη Lacta και δημιούργησαν μια, πραγματικά, συγκλονιστική ιστορία που, στην ουσία, εξηγεί τι ΔΕΝ είναι αγάπη!

Ο σκηνοθέτης Αργύρης Παπαδημητρόπουλος σκηνοθέτησε τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Έκτορα Λιάτσο και με τη Δήμητρα Γαλάνη και το «Μη μου μιλάς γι’ αγάπη» των Γιάννη Σπανού και Κώστα Ασημακόπουλου ως μουσική υπόκρουση παρουσίασαν μια ιστορία που, δυστυχώς, έχει παιχτεί (και παίζεται καθημερινά) σε πάμπολλα σπίτια εντός και εκτός Ελλάδας.

Ένας έρωτας που μοιάζει ιδανικός περνά πολύ γρήγορα σε άλλο στάδιο και η κατάληξή του είναι τραγική.

Η Lacta, μια εταιρεία που τόσα χρόνια μας περιγράφει τι είναι αγάπη, φέτος με τη συνεργασία του Κέντρου Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα» περιγράφει με τον πιο ωμό τρόπο τι ΔΕΝ είναι αγάπη! Στόχος του όλου project να κάνει τις γυναίκες που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις να νιώσουν ότι ΟΧΙ αυτό ΔΕΝ είναι φυσιολογικό και να ζητήσουν βοήθεια.

Αυτό ακριβώς είναι και το σημείο που αποκαλύπτει μέσα από την ανάρτησή της σήμερα η πρωταγωνίστρια τους φιλμ, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ευχαριστώντας τον σκηνοθέτη και την ομάδα του που την εμπιστεύτηκαν. Τον βασικό σκοπό της όλης προσπάθειας!

«Μια μικρή ταινία που κάναμε με μεγαλη αγάπη. Θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που μας είπε ο σκηνοθέτης μας στην πρώτη μας συνάντηση "Έστω και μια γυναίκα να ζητήσει βοήθεια έχουμε πετύχει τον σκοπό μας"
Αυτό»,
γράφει η ταλαντούχα ηθοποιός που φέτος βλέπουμε στην τηλεοπτική επιτυχία του Alpha «Σασμός» και εμείς απλά πατάμε ξανά το Play στο συγκλονιστικό αυτό βίντεο.