Shiloh Jolie-Pitt: Η κόρη των πάλαι ποτέ Brangelina και το modeling

25.11.2021
Shiloh Jolie-Pitt: Η κόρη των πάλαι ποτέ Brangelina και το modeling
H Shiloh Jolie-Pitt εντυπωσίασε όλους στο κόκκινο χαλί, ενώ η μαμά Angelina Jolie προωθούσε την τελευταία της ταινία, Eternals. Και τέτοιες εμφανίσεις προσελκύουν, συνήθως, το ενδιαφέρον της βιομηχανίας της μόδας.

Η 15χρονη δέχεται ήδη προτάσεις για να γίνει μοντέλο και μητέρα και κόρη το σκέφτονται σοβαρά, σύμφωνα με πηγές του Life & Style. Η Angelina ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στα 16, πολύ κοντά στην ηλικία της Shiloh, οπότε ξέρει τι χρειάζεται για να ξεκινήσεις μια δημόσια καριέρα στην εφηβεία σου. Αλλά η σταρ του Maleficent θέλει να βεβαιωθεί ότι αυτή θα είναι μια απόφαση της κόρης της και «θα την καθοδηγήσει όσο καλύτερα μπορεί» εάν αυτή είναι η κατεύθυνση προς την οποία θέλει να κινηθεί η Shiloh.

Σίγουρα γνωρίζουμε ότι τα παιδιά της είναι fashionistas αφού έχουμε δει ήδη τη Zahara να κλέβει τις εντυπώσεις με το φόρεμα της μαμάς της στα Όσκαρ του 2014 ενώ η Shiloh πρόσφατα φόρεσε το φόρεμα Dior της Angelina στην πρεμιέρα της ταινίας της Marvel στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Έλεγα “Θεέ μου, φόρεσέ το είναι καλύτερο από μένα! Πάρτο, είναι η σειρά σου”», εξήγησε η Angelina στο E! News Daily Pop. «Είμαι αυτού του είδους η μαμά».

Και αν η Shiloh αποφασίσει ότι η βιομηχανία του μόντελινγκ είναι για εκείνη, θα ακολουθήσει τα βήματα πολλών γόνων διάσημων που περπατούν στις πασαρέλες, συμπεριλαμβανομένων των Kaia Gerber, Leni Klum και Lily-Rose Depp. Από την άλλη ο μπαμπάς Brad Pitt φέρεται να έχει κάποιες ανησυχίες για την κόρη του, σύμφωνα με το In Touch, επειδή «δεν θέλει να μεγαλώσει τόσο γρήγορα». Ωστόσο, «είναι περήφανος που τη βλέπει στα κόκκινα χαλιά» γιατί «ήταν μια τόνωση της αυτοπεποίθησης για τη Shiloh». Η πηγή αποκάλυψε επίσης: «Φυσικά, ανησυχεί για την επίδραση του Χόλιγουντ σε όλα του τα παιδιά, αλλά εμπιστεύεται τα ένστικτα της Αngelina σε αυτόν τον τομέα». Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι η μαμά και ο μπαμπάς μπορούν να στηρίξουν τη Shiloh μαζί, ότι κι αν αποφασίσει να κάνει.