Μαρία Ιωαννίδου: "Έχω πέσει θύμα βιασμού, αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε" (βίντεο)

06.12.2021
Μαρία Ιωαννίδου: "Έχω πέσει θύμα βιασμού, αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε" (βίντεο)
Όσα είπε στην κάμερα του "Ποιος είναι πρωινιάτικα"

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα βιασμού σε νεαρή ηλικία τόσο από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος όσο και από άτομο του επαγγελματικού.

"Αν κουνιόσουν στην τάξη του Πέτρου Φιλιππίδη σου έλεγε 'Γιατί κουνήθηκες;'"

''Και σε μένα ως κορίτσι μου έτυχαν πράγματα που τα αντιμετώπισα. Έχω πέσει θύμα βιασμού και από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε', είπε.

Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στον Φρέντυ και τη Ναταλία Γερμανού, λέγοντας: ''Αν ήταν ο Φρέντυ εδώ, δε θα με άφηνε να δώσω τη σχολή χορού. Με την Ναταλία ζήσαμε πολύ οικογενειακά, την αγαπώ και μου λείπει πάρα πολύ. Έλα βρε Ναταλία, να πιούμε έναν καφέ! Έλεος πια! Με στεναχωρεί που κάποιες φορές τηλεοπτικά μου κουνάει λίγο το δάχτυλο. Το συζητάμε αλλά με ενδιάμεσο το… Facebook και δεν πάει έτσι''.

Εύη Βατίδου: «Δεν συμβιβάστηκα στον γάμο μου; Μεγαλύτερος συμβιβασμός δεν υπάρχει» [video]

Για το κλείσιμο της σχολής χορού της, είπε: "Με πόνεσε πολύ. Έχασα όλα μου τα λεφτά, με κλέψανε βασικά, μπήκε μια κλέφτρα στη ζωή μου που τη θεωρούσα φίλη μου, της έδωσα τη σχολή να τη λειτουργήσει γιατι δεν προλάβαινα και έφαγα όλη μου την περιουσία. Δεν πλήρωνε τίποτα, έχαδα σπίτια, περιουσίες, έχασα σπίτι στη Γλυφάδα που μου είχε κάνει δώρο ο Φρέντυ Γερμανός".