5 σταρ του Χόλιγουντ που παντρεύτηκαν με τις παράνομες σχέσεις τους

06.03.2022
5 σταρ του Χόλιγουντ που παντρεύτηκαν με τις παράνομες σχέσεις τους
Η προσωπική τους ζωή είναι ουσιαστικά τόσο πολυτάραχη και δραματική όσο και οι ταινίες στις οποίες εμφανίζονται. Επειδή έχουν μια ομάδα φωτογράφων που παρακολουθούν κάθε τους κίνηση, οτιδήποτε κάνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες, έρχεται σχεδόν πάντα στο φως, επειδή ακριβώς είναι σταρ. Οι σχέσεις των 5 celebrities που ακολουθούν παρακάτω ξεκίνησαν ως σκανδαλώδεις και πλήγωσαν πολλούς ανθρώπους στην πορεία. Μία μόνο από αυτές συνεχίζει με δύναμη ακόμη και σήμερα.

Angelina Jolie

Αυτό πλήγωσε σίγουρα κάποιους! Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Mr. & Mrs. Smith το 2004, δημιουργήθηκε η σχέση τους. Εκείνη την εποχή, ο Brad ήταν ακόμη παντρεμένος με την Jennifer Aniston. Ο Pitt και η Aniston χώρισαν το 2005 και ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε το «Brangelina». Ο Brad και η Angelina χώρισαν το 2016.

Julia Roberts

Η Julia Roberts γνώρισε τον νυν σύζυγό της Danny Moder, ο οποίος ήταν διευθυντής φωτογραφίας, στα γυρίσματα της ταινίας «The Mexican». Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν παρά το γεγονός ότι η Roberts είχε σχέση ακόμα με τον Benjamin Bratt και ο Μoder ήταν παντρεμένος με την cosmetics artist, Vera Steimberg .

Jennifer Lopez

H Lopez και ο Anthony παντρεύτηκαν το 2004 σε λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την πρώην Miss Universe Dayanara Torres, οπότε είναι κατανοητό ότι άρχισαν να βγαίνουν ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος. Πριν χωρίσουν το 2011, το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά (δίδυμα).

Jennifer Aniston

Το 2012, η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Wanderlust και οι δυο τους φέρεται να άρχισαν να βγαίνουν από τον καιρό των γυρισμάτων. Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια αφότου άφησε τη φίλη του που ήταν μαζί 14 χρόνια (και την εποχή που έβγαινε με την Jennifer), ο Theroux ανακοίνωσε δημόσια το ειδύλλιό του με την Aniston. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2018.

Britney Spears

Το 2004, η ποπ σταρ άρχισε να βγαίνει με τον χορευτή Kevin Federline και μετά από τρεις μήνες σχέσης, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν. Ο Federline ήταν ήδη παντρεμένος με τη Shar Jackson, κάτι που ήταν ένα μικρό εμπόδιο. Επιπλέον, η Shar ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Federline εκείνη την εποχή. Παρόλα αυτά, η Spears και ο Federline παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί δύο γιους, λίγους μήνες αργότερα. Η Britney Spears και ο Kevin Federline χώρισαν το 2006.