Η Olivia Wilde αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Harry Styles: «Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ»

10.12.2021
Η Olivia Wilde αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Harry Styles: «Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ»
Η Olivia Wilde άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για ένα από τα πράγματα που την κάνουν «ευτυχισμένη». Τον Harry Styles! Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στη Vogue, όπου ποζάρει για το εξώφυλλο του τεύχους του Ιανουαρίου, η 37χρονη ηθοποιός-σκηνοθέτης αναφέρεται στην κριτική του κόσμου για τη σχέση της με τον τραγουδιστή του «Watermelon Sugar».

«Είναι προφανώς πολύ δελεαστικό να διορθώσεις μια ψεύτικη ιστορία», λέει στο περιοδικό. «Αλλά νομίζω ότι αυτό που συνειδητοποιείς είναι ότι όταν είσαι πραγματικά ευτυχισμένη, δεν έχει σημασία τι σκέφτονται οι άγνωστοί για σένα. Το μόνο που έχει σημασία είναι τι είναι αληθινό, τι αγαπάς και ποιον αγαπάς».

H Wilde συνεχίζει, «Τα τελευταία δέκα χρόνια, ως κοινωνία, δώσαμε πολύ μεγαλύτερη αξία στη γνώμη των αγνώστων παρά στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ. Και είμαι πιο υγιής από ότι ήμουν ποτέ και είναι υπέροχο που το νιώθω αυτό».

Ωστόσο, στη συνέντευξη, η Wilde δεν αναφέρεται στον 27χρονο Styles με το όνομά του και τον αναφέρει μόνο ως «φίλο» που ταξίδεψε πρόσφατα μαζί της στο σπίτι των γονιών της στην Ουάσιγκτον και της έκανε δώρο ένα κολιέ με το όνομα των παιδιών της.

Πριν από το ειδύλλιο της ίδιας και του Styles, η Wilde και ο επί σειρά ετών σύντροφός της Jason Sudeikis, επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους τον Νοέμβριο του 2020. Κατά τη διάρκεια της επτάχρονης σχέσης τους, το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον 7χρονο Otis και την 5χρονη Daisy. Το καλοκαίρι, η Wilde και ο Styles εθεάθησαν μαζί να κάνουν διακοπές στην Ιταλία σε ένα γιοτ. Ήταν αυτό το ταξίδι που λέγεται ότι συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά με την προσοχή που δίνει - ή δεν δίνει - στα παιδιά της.

«H ανατροφή των παιδιών σου σε αναγκάζει να είσαι ειλικρινής για το πώς ζεις τη ζωή σου», λέει στη Vogue. «Νομίζω ότι οφείλουμε στα παιδιά μας να είναι ευτυχισμένα. Το αισθάνονται. Είναι τόσο διαισθητικά. Η ιδέα ότι μπορείτε να ξεγελάσετε τα παιδιά σας και να νομίζουν ότι είστε ευτυχισμένοι, είναι γελοία».

Olivia Wilde: Ποζάρει γυμνή και δίνει το μήνυμα «Εχω αποκτήσει δύο μωρά και αγαπώ το σώμα μου περισσότερο από ποτέ»

Η Wilde έχει δείξει τo πόσο ευτυχισμένη είναι και στηρίζει πολύ το αγόρι της. Για του λόγου το αληθές τον Νοέμβριο , η ηθοποιός-σκηνοθέτης εθεάθη να φοράει ένα μπλουζάκι από το Love on Tour του καλού της.

Αν δεν το γνωρίζεις , ο Styles πρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία της Wilde, «Don't Worry Darling» και εκείνη σίγουρα δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί, όπως όλα δείχνουν.