Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη δήλωση μετά το σκάνδαλο και την αποπομπή του από το «Ράδιο Αρβύλα»

14.12.2021
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη δήλωση μετά το σκάνδαλο και την αποπομπή του από το «Ράδιο Αρβύλα»
«Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά», είπε, μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Μέγας σάλος έχει προκληθεί από χθες το βράδυ που αποκαλύφθηκε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του ότι δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) από συνευρέσεις τους χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης εδώ και δυο χρόνια, όμως, λόγω του εμπαιγμού της κοπέλας από τον παρουσιαστή, εκείνη επέλεξε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της τώρα, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά της, μέσω του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο οποίος μιλά αντ' αυτής.

Η ανακοίνωση των Αρβύλα

Σε μία πολύ αμήχανη εκπομπή, την οποία, όπως εξήγησε κάποια στιγμή ο Αντώνης Κανάκης "υποχρεώθηκαν να κάνουν" χθες το βράδυ [13/12/2021] ανακοίνωσε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν ανήκει πια στο δυναμικό του "Ράδιο Αρβύλα" ενώ δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ και την αναστάτωσή του από τις αποκαλύψεις τονίζοντας με κάθε τρόπο ότι ουδείς από τους υπόλοιπους γνώριζαν κάτι, όλον αυτό τον καιρό. Για την ιστορία, βέβαια, να υπογραμμίσουμε ότι στα social media υπάρχει τεράστιο κύμα υποστηρικτών της θεωρίας που υποστηρίζει ότι ο Κανάκης και οι υπόλοιποι δεν μπορεί να μην γνώριζαν ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε μέσα στο "σπίτι" τους!

«Ράδιο Αρβύλα»: Έδιωξαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ύστερα από καταγγελίες για διαρροή πορνογραφικού υλικού -Δηλώσεις Κανάκη και ΑΝΤ1

Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση

Μέσω της εκπομπής "Το Πρωινό" επέλεξε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να δημοσιοποιήσει την πρώτη του απάντηση σε όλο αυτό που έχει συμβεί και το έκανε ως εξής:

"Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα".

Η δήλωση αυτή του Στάθη Παναγιωτόπουλου, βέβαια, επιδέχεται επιπλέον ανάλυσης, κυρίως λόγω συγκεκριμένων λέξων που επιλέγει όπως "ατόπημα" για την πράξη του και "απέχω από την εκπομπή" για την "αποπομπή" του, όμως σε αυτή το σημείο, απλά υπογραμμίζουμε τα σημεία αυτά με ένα ερωτιματικό καθώς η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη με τις εξελίξεις να αναμένονται... "βροχή" από διάφορα "μέτωπα".