Ο Leonardo DiCaprio είχε πρόβλημα με τη γυμνή σκηνή της Meryl Streep στο "Don't look up"

14.12.2021
Ο Leonardo DiCaprio είχε πρόβλημα με τη γυμνή σκηνή της Meryl Streep στο "Don't look up"
Ο ηθοποιός βλέπει την Meryl ως βασίλισσα του κινηματογράφου, λέει ο σκηνοθέτης της ταινίας

Ο σκηνοθέτης του "Don't Look Up", Adam McKay, είπε ότι η Mery Streep δεν είχε κανένα πρόβλημα στην ιδέα ότι ο χαρακτήρας της εμφανιζόταν γυμνός στη νέα ταινία στην οποία εμφανίζεται, "Don't Look Up". Όμως ο συμπρωταγωνιστής της, Leonardo DiCaprio, είχε πρόβλημα με τη σκηνή. Στην ταινία η ηθοποιός υποδύεται την πρόεδρο Janie Orlean και κάποια στιγμή εμφανίζεται εντελώς γυμνή σε μια σύντομη σκηνή. Η Streep χρησιμοποίησε για τις ανάγκες της σκηνής μια ηθοποιό που την αντικατέστησε στην σκηνή.

Jennifer Aniston: Η νέα φωτογράφηση, τα υπέροχα πόδια της και η εγκυμοσύνη

"Είναι ατρόμητη” είπε ο McKay "Και ναι, είναι body double. Αλλά ο Leo είχε πρόβλημα με αυτό γιατί βλέπει την Meryl σαν βασιλική φιγούρα του κινηματογράφου, σαν μια ξεχωριστή φιγούρα στην ιστορία του κινηματογράφου. Δεν του άρεσε να τη βλέπει με το τατουάζ στην πλάτη, να περπατάει για ένα δευτερόλεπτο γυμνή. Μου είπε 'Πρέπει στα αλήθεια να το δείξεις αυτό;' Και εγώ του είπα 'Είναι η πρόεδρος Orlean, δεν είναι η Meryl Streep".

Οι δυο ηθοποιοί έχουν συμμετάσχει μαζί στην ταινία 'Marvin's Room' το 1996. Σε συνέντευξή του δήλωσε πως όλο το cast ένιωθε άγχος που θα έπαιζε μαζί της στην ταινία: "Έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις με την μεγαλύτερη εν ζωή ηθοποιό στον κόσμο. Όλοι είχαν προετοιμαστεί και προσπαθούσαμε να συμβαδίσουμε με εκείνη”.