Η Jennifer Lopez είναι «τσαντισμένη» με όσα είπε ο Ben Affleck για την Jennifer Garner

16.12.2021
Η Jennifer Lopez είναι «τσαντισμένη» με όσα είπε ο Ben Affleck για την Jennifer Garner
Όσα αναφέρουν πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον

Ο Ben Affleck δέχεται πυρά από χρήστες στο διαδίκτυο, μετά από μια πρόσφατη συνέντευξη που έκανε στο "The Howard Stern Show", αλλά σύμφωνα με μια πηγή η Jennifer Lopez είναι επίσης αναστατωμένη. Συζητώντας για το διαζύγιό του με την Jennifer Garner κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του, ο Affleck φάνηκε να κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για τον εθισμό του στο αλκοόλ.

"Η Lopez είναι τσαντισμένη", είπε η πηγή. "Δεν θέλει να παρασυρθεί σε αυτό. Έχει γνωρίσει την Jennifer Garner. Προσπαθεί να γνωρίσει εκείνη και τα παιδιά του Ben. Είναι απερίσκεπτο εκ μέρους του". Ο Affleck και η Garner ήταν παντρεμένοι από το 2005 έως το 2015 και έχουν αποκτήσει μαζί τρια παιδιά, τη 16χρονη Violet, τη 12χρονη Seraphina, και τον 9χρονο Samuel. Η Lopez έχει τα δίδυμα Max και Em, 13 ετών, με τον πρώην σύζυγό της και τραγουδιστή Mark Anthony.

Ben Affleck: Αποκάλυψε ότι είχε ενδοιασμούς πριν επαναπροσεγγίσει την Jennifer Lopez

Τα παιδιά της Lopez και τα παιδιά του Affleck έχουν περάσει χρόνο μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαν στο Magic Castle της Disney και είδαν το "Hamilton" στο Los Angeles τον Αύγουστο.

Ο Affleck έχει πάει σε αποτοξίνωση πολλές φορές και ήταν ανοιχτός σχετικά με τους αγώνες του με τη νηφαλιότητα. Το 2018, τρία χρόνια μετά το τέλος του γάμου τους, η Garner φωτογραφήθηκε να τον οδηγεί σε κλινική απεξάρτησης αφού φέρεται να έκανε παρέμβαση.

Μερικά από τα σχόλια που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν:

"Όταν δεν μπορείς να αποδεχτείς ότι το πρόβλημα με το ποτό οφείλεται σε σένα, εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα με το ποτό. Η Jennifer Garner δεν έκανε τον Ben Affleck να πιει, ωστόσο τον οδήγησε στην απεξάρτηση πιθανότατα σώζοντάς του τη ζωή".

"Με το να κατηγορεί ο Ben Affleck τη Jennifer Garner για το πρόβλημά του με το ποτό, μου λέει όλα όσα πρέπει να μάθω για αυτόν".