Chris Noth: Δύο γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση - Τι απαντά ο ίδιος

16.12.2021
Chris Noth: Δύο γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση - Τι απαντά ο ίδιος
Ο "Mr. Big" ξανά στην επικαιρότητα, όμως για τελείως διαφορετικούς λόγους, αυτή τη φορά.

Μία εβδομάδα μετά την πολύ σύντομη επιστροφή του στο πετσί του ρόλου που τον έκανε διάσημο, ο Chris Noth αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση -δύο, μάλιστα.

Η αφορμή για τις δύο γυναίκες που μίλησαν στο Hollywood Reporter δόθηκε από την προώθηση της σειράς "And Just Like That" όπου εκείνος πρωταγωνιστεί.

And Just Like That: Ο Chris Noth εξηγεί γιατί γυρίστηκε όπως γυρίστηκε ΑΥΤΗ η σκηνή

Η ιστορία της Zoe

Η πρώτη από τις δύο γυναίκες ισχυρίζεται ότι ο Noth "τη βίασε παρά φύσιν" το 2004 αφού γνωρίστηκαν στο γραφείο μίας high-profile εταιρείας με διάσημους πελάτες στο Λος Άντζελες. Η Zoe -όπως είναι το όνομά της- ήταν 22 εκείνη την εποχή περιγράφει πως εκείνος τη φλέρταρε έντονα στο γραφείο της εταιρείας και την προσκάλεσε στο διαμέρισμά του στο West Hollywood. Αφού τη φίλησε, η Zoe υποστηρίζει ότι της επιτέθηκε και "γέλασε" όταν εκείνη του ζήτησε να φορέσει ένα προφυλακτικό εν μέσω της εμπειρίας αυτής που ήταν πολύ επώδυνη.

Στη συνέχεια η κοπέλα περιέγραψε ότι πήγε στο διαμέρισμα της φίλης της [στο ίδιο κτίριο] και μετά στο νοσοκομείο όπου της έκαναν δυο ράμματα. "Ήρθαν και δυο αστυνομικοί, όμως δεν τους είπα ποιος ήταν", συνέχισε τη διήγησή της.

Η ιστορία της Lily

Η δεύτερη καταγγέλουσα ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Noth όταν ήταν 25 ετών και εργαζόταν ως σερβιτόρα σε κλαμπ της Νέας Υόρκης, το 2015. Μετά τη γνωριμία της εκείνος την προσκάλεσε στο διαμέρισμά του για ένα ποτό.

"Έλεγε ότι ο γάμος είναι μια απάτη και ότι η μονογαμία δεν υπάρχει", μετέφερε στην έκδοση η Lily συνεχίζοντας ότι χωρίς να το καταλάβει αμέσως μετά εκείνος "μου έκανε σεξ από πίσω επάνω σε μια καρέκλα. Ήμασταν μπροστά από έναν καθρέφτη. Έκλαιγα όσο συνέβαινε... Πήγα στο μπάνιο και φόρεσα τη φούστα μου. Ένιωθα απαίσια. Ένιωσα βία. Όλα τα όνειρα που είχα επί χρόνια για αυτό τον αστέρα εξαφανίστηκαν", συνέχισε.

Η απάντηση του Noth

Με μία δήλωσή του στο Us Weekly ο 67χρονος ηθοποιός διέψευσε τις κατηγορίες: "Οι κατηγορίες που έκαναν εναντίον μου άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ή ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Το όχι σημαίνει όχι και αυτή είναι μια γραμμή που δεν περνώ ποτέ. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές. Και είναι, πραγματικά, δύσκολο να μην αναρωτηθεί κανείς σχετικά με το timing της δημοσιοποίησης αυτών των ιστοριών. Δεν γνωρίζω με σιγουριά γιατί εμφανίστηκαν τώρα, όμως ξέρω αυτό: Δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες".

Για την ιστορία, πάντως, και σε σχέσημε το timing αναφέρουμε ότι τον καιρό που φέρεται να πραγματοποιήθηκαν και οι δυο επιθέσεις, ο ηθοποιός ήταν σε σχέση με τη σύζυγό του, Tara Lynn Wilson.

Η σύζυγoς του και οι γιοι του

Ο Chris Noth γνώρισε την ηθοποιό Tara Lynn Wilson ως υπάλληλό του, κατά έναν τρόπο, καθώς εκείνη εργαζόταν στο μπαρ του κλαμπ The Cutting Room στη Νέα Υόρκη, του οποίου εκείνος ήταν συν-ιδιοκτήτης. Έγιναν ζευγάρι το 2002, ο γιος τους, Orion, γεννήθηκε το 2008, παντρεύτηκαν τον 2012 και το 2020 υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους, τον οποίο ονόμασαν Keats.