Η Kim Cattrall επιστρέφει στην τηλεόραση σε έναν ρόλο και μια σειρά έκπληξη [video]

17.12.2021
Η Kim Cattrall επιστρέφει στην τηλεόραση σε έναν ρόλο και μια σειρά έκπληξη [video]
Σε spinoff άλλης, εξαιρετικά δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής. Μόλις είδαμε το πρώτο trailer.

Το ότι η Kim Cattrall δεν θα εμφανιστεί στο spinoff του "Sex and the City", "And Just Like That", δεν σημαίνει ότι δε θα ξαναεμφανιστεί στη μικρή οθόνη. Η 65χρονη ηθοποιός θα εμφανιστεί στη σειρά spinoff του "How I Met Your Mother", με τίτλο "How I Met Your Father".

Το πρώτο τρέιλερ για την κωμική σειρά, που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου, κυκλοφόρησε πρόσφατα και ο χαρακτήρας της Cattrall είναι κεντρικός. Η Cattrall υποδύεται τη μελλοντική εκδοχή του χαρακτήρα της Hilary Duff, Sophie. Η σειρά θα δείχνει τη Sophie να λέει στον γιο της την ιστορία του πώς γνώρισε τον μπαμπά του.

Η Goldie Hawn να ξεκαρδίζεται στα γέλια με την 3χρονη εγγονή της - Ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα

Όπως και στην αυθεντική σειρά, θα δούμε την πρωταγωνίστρια να εμπλέκεται σε αστείες ιστορίες με την παρέα της. Στο τρέιλερ, βλέπουμε την Kim Cattrall να ανοίγει το βίντεο, λέγοντας στον γιο της: "Αυτή είναι η ιστορία του πώς γνώρισα τον πατέρα σου. Ήταν δύσκολο να ζεις τη στιγμή στο 2022. Υπήρχε πάντα κάπου που έπρεπε να είσαι, με κάποιον άλλο με τον οποίο μπορούσες να είσαι".

Η κωμωδία του CBS προβλήθηκε για εννέα σεζόν, από το 2005 έως το 2014, με πρωταγωνιστές τους Josh Radnor, Cobie Smulders, Jason Segel, Alyson Hannigan, Neil Patrick Harris και Cristin Milioti.