Julia Roberts: Εμφανίστηκε από το πουθενά σε συνέντευξη που έδινε ο George Clooney - Επική στιγμή [video]

22.12.2021
Julia Roberts: Εμφανίστηκε από το πουθενά σε συνέντευξη που έδινε ο George Clooney - Επική στιγμή [video]
Yπάρχουν αισθηματικές σχέσεις στο Χόλιγουντ που έχουν πολύ ενδιαφέρον, όπως αυτή της Kim Kardashian και του Pete Davidson ή τη νοσταλγική ιστορία του Bennifer μέρος 2ον. Από την άλλη, μερικές από τις καλύτερες σχέσεις του Χόλιγουντ δεν είναι καθόλου ρομαντικές. Για παράδειγμα ο μακροχρόνιος δεσμός της Julia Roberts και του George Clooney. Από τότε που συναντήθηκαν στα γυρίσματα του Ocean's Eleven πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, έχουν συνεργαστεί σε τέσσερις συνολικά ταινίες (με μια πέμπτη καθ' οδόν) ενώ έχουν εμφανιστεί και μαζί σε συνεντεύξεις.

Η τελευταία επίδειξη φιλίας του διάσημου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Jimmy Kimmel Live! πριν από λίγες μέρες και μάλιστα αυτή τη φορά, δεν έπρεπε καν να προωθήσουν κάτι μαζί. Τόση είναι η δύναμη της Roberts που καταφέρνει και εμφανίζεται από το πουθενά . Καθώς ο Clooney μιλούσε σε παράθυρο με τον Κimmel και τον 10χρονο Daniel Ranieri (τον οποίο ο Clooney σκηνοθέτησε πρόσφατα στο The Tender Bar), η Roberts εμφανίστηκε μέσα στο πλάνο από το πουθενά κυλώντας αργά και σιωπηλά την καρέκλα της προς την πλευρά του Clooney, την ώρα που έδινε τη συνέντευξη. Σικ και αινιγματική φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου πηγαινοερχόταν χωρίς να πει λέξη.

«Χριστός και Παναγία George... Δεν ξέρω αν το ξέρεις αυτό, αλλά... υπάρχει μια γυναίκα που κάθεται δίπλα σου», είπε ο Κimmel στον Clooney καθώς το ζευγάρι των βραβευθέντων με Όσκαρ ηθοποιών κάθισε δίπλα δίπλα για 20 δευτερόλεπτα. «Ίσως είχα παραισθήσεις, δεν ξέρω. Ουάου, σίγουρα έμοιαζε με την Julia Roberts» είπε ο παρουσιαστής ενώ ο Clooney έκανε ότι δεν κατάλαβε τίποτα.

Λοιπόν, γιατί η Roberts διέκοψε τη συνέντευξη; (Όχι ότι κάποιος παραπονέθηκε, φυσικά.) Αν και θα ήταν εξαιρετικά εύλογο ότι οι δύο φίλοι έκαναν απλά παρέα, υπάρχει στην πραγματικότητα ένας πολύ καλός λόγος που έκαναν βιντεοδιάσκεψη μαζί. Αυτός είναι ότι βρίσκονται στην Αυστραλία, όπου γυρίζουν το επόμενο φιλμ τους - αυτή τη φορά, μια rom-com κωμωδία που ονομάζεται Ticket to Paradise. Την επόμενη χρονιά που θα κάνει πρεμιέρα η ταινία, το ζευγάρι θα υποδυθεί «δύο πρώην που βρίσκονται σε μια κοινή αποστολή να εμποδίσουν την ερωτευμένη κόρη τους να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος».

Νικολέτα Μακρή