Τα 5 πιο πολυσυζητημένα νέα ζευγάρια celebrities για το 2021

24.12.2021
Τα 5 πιο πολυσυζητημένα νέα ζευγάρια celebrities για το 2021
Η αγάπη ήταν διάχυτη στον κόσμο των celebrities, με πολλά διάσημα ειδύλλια να απασχολούν τις gossip σελίδες σε όλα τα media. Από τους νέους έρωτες όπως οι Kourtney Kardashian και Travis Barker και οι Kim K και Pete Davidson, μέχρι παλιές επανασυνδέσεις (καλώς το Bennifer 2), το 2021 ήταν πραγματικά η χρονιά των διάσημων ζευγαριών. Ακολουθεί μια σειρά από τα πιο πολυσυζητημένα νέα ζευγάρια διασήμων για το 2021.

Kourtney Kardashian και Travis Barker

Οι φήμες για τη σχέση μεταξύ της Kourtney και του Travis εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2019, αλλά τα πράγματα δεν επισημοποιήθηκαν μέχρι τις αρχές του 2021. Από τότε όμως έγινε ένα χαμός, με πολλές φωτογραφίες και φυσικά με τον παραμυθένιο αρραβώνα τους σε παραλία της Καλιφόρνια.

Kim Kardashian και Pete Davidson

Αλίμονο αν δεν συμπεριλαμβάναμε στη λίστα μας την Kim Kardashian και τον Pete Davidson. Οι εικασίες για την γνωριμία τους ξεκίνησαν για πρώτη φορά μετά στο «Saturday Night Live» και από τότε είναι αχώριστοι. Τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε το ζευγάρι να βγαίνει πιασμένο χέρι χέρι, με την Kim μάλιστα να αναφέρει ότι γνώρισε τη μαμά του Pete.

Megan Fox και Machine Gun Kelly

Η Μegan Fox και o Machine Gun Kelly συναντήθηκαν το 2020, και για πρώτη φορά εμφανίστηκαν δημόσια στο Instagram τον Ιούλιο του περασμένου έτους. Ωστόσο, το 2021 ήταν πραγματικά η χρονιά της Meghan και τoυ MGK χάρη στις εμβληματικές εμφανίσεις του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί.

Jennifer Lopez και Ben Affleck

Εκεί που το 2021 έμοιαζε να είναι άλλη μια χρονιά βαρετή στην show biz, ήρθε η επιστροφή των Bennifer. Η JLo και ο Ben αναζωπύρωσαν τη σχέση τους σχεδόν δέκα χρόνια μετά τον πρώτο τους αρραβώνα και ελπίζοντας να μην ξαναστραβώσει το πράγμα από την πίεση των media.

Channing Tatum και Zoë Kravitz

Αν και οι δύο τους, ακόμα κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Channing και η Zoë έχουν απαθανατιστεί αρκετές φορές σε εξόδους όπως για παράδειγμα στο Met Gala του 2021, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους. Και, ναι, φαίνονται πολύ ταιριαστοί μαζί.