Ο James Franco παραδέχεται ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με μαθήτριες από τη σχολή υποκριτικής του

23.12.2021
Ο James Franco παραδέχεται ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με μαθήτριες από τη σχολή υποκριτικής του
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τις καταγγελίες για κακή σεξουαλική συμπεριφορά

Μιλώντας στο The Jess Cagle Podcast, o James Franco είπε ότι ενώ δίδασκε στη σχολή υποκριτικής του, είχε συνευρεθεί ερωτικά με μαθήτριες του "και αυτό ήταν λάθος". Παράλληλα, τόνισε ότι δεν είχε ξεκινήσει τη σχολή για να δελεάσει γυναίκες για σεξουαλικούς σκοπούς.

Sarah Jessica Parker: Η πρώτη δήλωση μετά τις κατηγορίες εναντίον του Chris Noth για σεξουαλική κακοποίηση

Ο 43χρονος ηθοποιός συμφώνησε να πληρώσει 2,2 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο μετά από μήνυση για "σεξουαλικά φορτισμένη συμπεριφορά προς φοιτήτριες". Ο Franco ήταν υποψήφιος για τον Α' Ανδρικό ρόλο στα Όσκαρ το 2011 για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο "127 Hours", και είναι επίσης γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες "Pineapple Express" και "Spider-Man".

Ο ηθοποιός είπε ότι παρέμενε σιωπηλός σχετικά με τους ισχυρισμούς σχετικά με τη σχολή του για χρόνια επειδή "υπήρχαν άνθρωποι που ήταν αναστατωμένοι μαζί μου και έπρεπε να τους ακούσω". Η Sarah Tither-Kaplan και η Toni Gaal, που παρακολούθησαν τη σχολή υποκριτικής του Franco, ισχυρίστηκαν ότι ο ηθοποιός προσπάθησε "εκμεταλευτεί νεαρές γυναίκες στο όνομα της εκπαίδευσης".

Jennifer Garner: Η μεγάλη απογοήτευση της για τα όσα είπε για εκείνην ο πρώην άνδρας της, Ben Affleck - Τι λένε φίλοι της

Σε αποσπάσματα από το podcast που κυκλοφόρησε, ο Franco είπε ότι βρισκόταν σε ανάρρωση από τον εθισμό στο σεξ από το 2016 και ότι "έκανε πολλή δουλειά" μετά τις κατηγορίες εναντίον του. "Υποθέτω ότι εκείνη την εποχή, σκεφτόμουν ότι αν είναι συναινετικό, είναι εντάξει", είπε στο podcast.

Όταν ρωτήθηκε πώς μπορούσε να αγνοεί την πιθανότητα η δυναμική εξουσίας μεταξύ δασκάλου και μαθήτριας να παραμορφώνει την έννοια της συναίνεσης, εκείνος απάντησε: "Εκείνη την εποχή, δεν ήμουν ξεκάθαρος. Ήμουν σε ανάκαμψη πριν από κατάχρηση ουσιών. Υπήρχαν ορισμένα ζητήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω και τα οποία σχετίζονταν με τον εθισμό. Και έτσι χρησιμοποίησα πραγματικά το ιστορικό ανάρρωσής μου για να αρχίσω να το εξετάζω και να αλλάζω αυτό που ήμουν".