Kim Kardashian - Pete Davidson: Ο λόγος για τον οποίο κάνουν μόνο δημόσιες εμφανίσεις με φίλους τους και όχι μόνοι

24.12.2021
Kim Kardashian - Pete Davidson: Ο λόγος για τον οποίο κάνουν μόνο δημόσιες εμφανίσεις με φίλους τους και όχι μόνοι
Η σχέση της Kim Kardashian και του Pete Davidson προχωράει ολοταχώς, αλλά μέχρι στιγμής οι δύο τους έχουν εμφανιστεί κυρίως σε ομαδικές εξόδους - πιο πρόσφατα στο Staten Island, όπου νοίκιασαν έναν κινηματογράφο και μετά απόλαυσαν το δείπνο τους.

Και σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Page Six, η Kim επιλέγει σκόπιμα ομαδικές εξόδους με τον Pete για να «σεβαστεί τα συναισθήματα του Kanye».

«Οι ομαδικές έξοδοι είναι για να σεβαστεί η Kim τα συναισθήματα του Kanye», εξηγεί η πηγή. «Η Kim δεν θέλει να κάνει αυτό που κάνει η αδερφή της (Kourtney Kardashian) με τον Travis Barker και τις ασταμάτητες φωτογραφίες. Η Kim πιστεύει ότι όταν βγαίνει με παρέα το κάνει να φαίνεται πιο απλό. Θέλει να προφυλάξει τον Kanye από το να πληγωθεί και να καταστραφεί».

Ο Kanye ήταν πολύ εκδηλωτικός για την επιθυμία του να τα ξαναβρεί με την Kim, όταν σε πρόσφατη συναυλία άλλαξε τους στίχους της επιτυχίας του «Runaway», τραγουδώντας: «Χρειάζομαι να τρέξεις αμέσως πίσω, μωρό μου, πιο συγκεκριμένα, Kimberly».

Kim Kardashian: Η στιγμή της συναυλίας του Kanye West που την εξόργισε και αποφάσισε να επιταχύνει το διαζύγιο

Εμφανίστηκε επίσης σε μια θρησκευτική εκδήλωση λίγο πριν την Ημέρα των Ευχαριστιών και είπε: «Η αφήγηση που θέλει ο Θεός είναι να δει ότι μπορούμε να λυτρωθούμε σε όλες αυτές τις σχέσεις. Κάναμε λάθη. Έχω κάνει λάθη. Έχω κάνει ως σύζυγος δημόσια πράγματα που δεν ήταν αποδεκτά, αλλά αυτή τη στιγμή σήμερα, για οποιονδήποτε λόγο είμαι εδώ για να αλλάξω την αφήγηση».

Η Kim δεν έχει απαντήσει δημοσίως στις δηλώσεις του Kanye, αλλά πρόσφατα κατέθεσε τα έγγραφα του διαζυγίου, ζητώντας να είναι «νόμιμα single» και αφαίρεσε επίσης το «West» από το επίθετό της. Εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι ο Pete και ο Kanye θα μπορούσαν να καταλήξουν να κάνουν παρέα τις ημέρες των Χριστουγέννων, αφού ο Pete φέρεται να περνά τις γιορτές με την Kim και είναι και οι δύο καλεσμένοι στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Kris Jenner.