Naomi Campbell: Η γλυκύτατη φωτογραφία με την κόρη της που μοιράστηκε

27.12.2021
Naomi Campbell: Η γλυκύτατη φωτογραφία με την κόρη της που μοιράστηκε
Τα πρώτα της Χριστούγεννα ως μαμά πέρασε η "μαύρη γαζέλα" της πασαρέλας και το απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί.

Οικογενειακά πέρασε τα Χριστούγεννα η Naomi Campbell και μοιράστηκε μια γλυκύτατη φωτογραφία όλων των δικών της ανθρώπων με ασορτί πιζάμες μπροστά από το δέντρο. Μαζί με αυτή την πόζα όμως, μοιράστηκε ακόμη μία φωτογραφία, από πέρσι τις γιορτές τονίζοντας τη διαφορά που έχουν οι δυο φωτογραφίες μεταξύ τους.

«Οι φωτογραφίες αυτού του χρόνου και του περσινού, ίδιες με μια προσθήκη, ευλογημένη με τον άγγελό μου», γράφει μεταξύ άλλων στη λεζάντα η Naomi αναφερόμενη, φυσικά στην κόρη της την οποία και κρατά στην αγκαλιά της.

Η ανακοίνωση της "υψηλής άφιξης"

Η Naomi ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης της τον Μάιο με μια γλυκύτατη ανάρτηση στο Instagram. "Μια πανέμορφη μικρή ευλόγια με επέλεξε να γίνω μητέρα της. Νιώθω τεράστια τιμή που έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου και δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δεσμό ζωής που μοιράζομαι πια μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει πιο μεγάλη αγάπη", γράφει στη λεζάντα η Naomi και ιδού η γλυκιά φωτογραφία που μοιράστηκε, όπου διακρίνονται τα πατουσάκια του μωρού στην παλάμη της ενώ άλλες πληροφορίες σχετικά με την όποια εγκυμοσύνη, αναδοχή ή υιοθεσία δεν έγιναν ποτέ γνωστές.

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από έναν μήνα με αφορμή την τιμή που δέχτηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ η οποία την έχρισε παγκόσμια πρέσβειρα για τη στήριξη των νέων ηγετών στη διεθνή ανάπτυξη Queen's Commonwealth Trust (QCT) της ίδιας μίλησε και για την κόρη της: «Είμαι πραγματικά τυχερή. Νομίζω ότι έχω ένα ονειρεμένο παιδί. Είναι υπέροχη. Είναι ήδη πολύ ανεξάρτητη, πολύ έξυπνη, σε εγρήγορση και κοιμάται 12 ώρες κάθε βράδυ. Είναι καλό κορίτσι», είπε μεταξύ άλλων και όταν ρωτήθηκε αν έχει σκοπό να της εμφυσήσει τις κατάλληλες αρχές ώστε να μεγαλώσει ως μια δυνατή, ανεξάρτητη γυναίκα, εκείνη απάντησε κατηγορηματικά: «Οπωσδήποτε» και, σίγουρα δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.