Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ζωή με τα δίδυμα και η αποκάλύψη για την πρόταση γάμου από τον Μίνω Μάτσα

14.01.2022
Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ζωή με τα δίδυμα και η αποκάλύψη για την πρόταση γάμου από τον Μίνω Μάτσα
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η ελληνίδα πολιτικός.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν στις αρχές Μαΐου του 2021 σε στενό οικογενειακό κύκλο στις Σπέτσες και λίγες μέρες αργότερα αποκάλυψαν ότι επρόκειτο να γίνουν γονείς.

Τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, γεννήθηκαν αρχές Σεπτέμβρη και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του μπαμπά τους. Όσο για την ερώτηση "σε ποιον μοιάζουν τα παιδιά;" Φαίνεται ότι είναι "μοιρασμένα". "Το αγοράκι μας μοιάζει του Μίνου και το κοριτσάκι μοιάζει σε μένα", είχε πει μιλώντας στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" η ευτυχισμένη μητέρα.

Αυτή την εβδομάδα η Όλγα Κεφαλογιάννη παραχώρησε μια συνέντευξη στον Σάββα Μπίτζα για λογαριασμό τπου περιοδικού Hello και μεταξύ άλλων μίλησε με συγκίνηση για τις πρώτες γιορτές ως οικογένεια τεσσάρων ατόμων αλλά και για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύζυγό της.

"Μετά την παιδική μου ηλικία, είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι ξανά παιδί. Δεν μπορώ να θυμηθώ πως ήταν η ζωή πριν από τα παιδιά. Οι ημέρες είναι γεμάτες, και σε επίπεδο συναισθημάτων και όσον αφορά́ τη συνεχή ενασχόληση με τα μωρά. Η λέξη που περιγράφει το συναίσθημά μου είναι 'γεμάτη'". είπε χαρακτηριστικά!

Ενώ σε άλλο μέρος της συνέντευξης αποκάλυψε (μέχρι ενός σημείου, βέβαια) πού έγινε η πρόταση γάμου: "Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η πρόταση έγινε σε ένα πολύ ωραίο σημείο κάτω από την Ακρόπολη το οποίο έχει ισχυρό συμβολισμό για εμάς και τη σχέση μας".