Θοδωρής Αθερίδης για Νίκο Σεργιανόπουλο: "Αποτραβήχτηκα εγώ για να μην ξαναπέσω στο αλκοόλ"

14.01.2022
Θοδωρής Αθερίδης για Νίκο Σεργιανόπουλο: "Αποτραβήχτηκα εγώ για να μην ξαναπέσω στο αλκοόλ"
Όσα είπε στο "Πάμε Δανάη"

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη” μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον αλκοολισμό, αλλά και στη σχέση του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Κατερίνα Καινούργιου: "Ξεκινάω τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων - Οι εξετάσεις γονιμότητας δεν βγήκαν καλές"

"Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά αλλά εμένα με φύλαξε ο φόβος. Δεν έβαζα τον εαυτό μου σε κίνδυνο παρά μόνο σε φασαρίες. Δεν έπαιρνα ούτε καν τα αντιβιοτικά που μπορεί να μου έγραφε ο γιατρός, Θα 'έπαιρνα εγώ μια σκόνη που μου φέρνει ένας πεταμένος;”, είπε αρχικά, προσθέτοντας πως το αλκοόλ "Ήταν κάτι νόμιμο και κοινωνικά αποδεκτό. Όταν αυτό με έναν μαλακό και ωραίο τρόπο σε χαλαρώνει, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να την πατήσεις. Είχα κρίσεις πανικού και με το αλκοόλ χαλάρωνα. Έκανα αγχόλυση. Δεν θα είχα γίνει αλκοολικός αν η αγχώδης ψυχονεύρωση που έχω εμφανιζόταν παροδικά, αλλά με έλουζε και για να φύγει έπινα”.

"Η Αλίκη δεν πλήρωνε. Αν δεν επιβεβαίωνα το τσεκ, τα ρούχα δεν τα έπαιρνε"

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε την δολοφονία του τον Ιούνιο του 2008 στο Παγκράτι. "Κοιμόμουν και με ξύπνησε η σύζυγός μου τότε και μου είπε ‘σφάξανε τον Νίκο’. Ήταν μεγάλο σοκ. Γνωριστήκαμε το 1989 σε θίασο και από το 1991 γίναμε κολλητοί μέχρι που αποτραβήχτηκα εγώ το 2000 για να μην ξαναπέσω στο αλκοόλ, αντί να βγάλω αυτόν από εκεί. Ο Νίκος έπινε πολύ. Τα είχε κάνει λίγο κουλουβάχαρτα. Δεν γνωρίζω κάποιον που να τον έχει αντιπαθήσει. Είχε μια γοητεία. Όλες οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του, ενώ σου έδινε διαρκώς την αίσθηση ότι πρέπει να τον προστατεύσεις γιατί θα σπάσει. Η ψυχή του ήταν ζεστό ψωμί. Δεν είχε έλλειψη αυτοεκτίμησης. Ήταν ένας τρόπος να διαβάζει την πραγματικότητα με γκολ από τα αποδυτήρια και ότι το ματς δεν γυρίζει. Ο Νίκος θα μπορούσε να είναι ένας Καρυωτάκης και αυτό εννοώ όταν μιλάω για την ήττα”.