Σοφία Αλιμπέρτη: Ο γιος της πήγε καλεσμένος στην "Ελένη" και εκείνη καμάρωσε δημόσια

20.01.2022
Σοφία Αλιμπέρτη: Ο γιος της πήγε καλεσμένος στην "Ελένη" και εκείνη καμάρωσε δημόσια
Ο Νικόλας Βαρθακούρης, ή Good Job Nicky όπως λέγεται επαγγελματικά, στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν χθες ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη και η μητέρα του καμάρωσε δημοσίως με ένα story στο οποίο έγραφε "Τι ωραίο να βλέπεις τα παιδιά σου να περπατάνε εκεί που περπάτησες"!

Ο Νικόλας φαίνεται ότι κληρονόμησε το μουσικό ταλέντο του πατέρα του, όπως και ο ετεροθαλής αδελφός του, Χάρης, όμως το εξέλίσσει σε δρόμους διαφορετικούς με ήχους πιο μοντέρνους και ποτέ (μα ποτέ) ελληνικό στίχο.

Μεταξύ των όσων συζήτησε ο ταλαντούχος νέος με την Ελένη Μενεγάκη, ξεχωρίζουμε τα όσα είπε για τη μητέρα του, στης οποίας τη γνώμη -ή, μάλλον, το αυτί- στηρίζεται πάρα πολύ, σε επαγγελματικό επίπεδο. «Η μητέρα μου έχει ένα εξειδικευμένο αυτί, ένα εκπληκτικό ταλέντο να ξέρει τι θα χτυπήσει και τι όχι, πριν γεννηθώ. Ο τρόπος που μου μεταδίδει αυτή την αγάπη και τη χαρά είναι αυτός ο τρόπος της. Να μου λέει αντικειμενικά την αλήθεια. Όταν της δώσω να ακούσει μουσική μου, παύει να είναι μητέρα μου, γίνεται συνεργάτης μου. Είναι πάρα πολύ αντικειμενική και διορατική».

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show, ο Νικόλας είχε μιλήσει και για τον πατέρα του με λόγια απέραντου θαυμασμού: "Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη", είχε πει χαρακτηριστικά!

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Πάριος έχει τέσσερις γιους, τον Θανάση και Χάρη, από τον πρώτο του γάμο με την Ντίνα Μαρκοπούλου και τους Μιχαήλ Άγγελο και Νικόλα, γιους του από τον δεύτερο γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Η σχέση όλων των αδελφών είναι εξαιρετική ενώ ο Νικόλας εξήγησε ότι λόγω του Χάρη ξέρει τόσο καλά αγγλικά. «Ο αδελφός μου, ο Χάρης, με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα Αγγλικά μου», είπε χαρακτηριστικά.