Julia Roberts: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της

01.02.2022
Julia Roberts: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της
Ο Danny Moder έχει γενέθλια και η διάσημη σύζυγός του καμαρώνει και δεν κρύβει την αγάπη της για εκείνον!

Η Julia Roberts και ο Danny Moder γνωρίστηκαν το 2000 στα γυρίσματα της ταινίας The Mexican όπου εκείνη πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Brad Pitt και εκείνος ήταν κάμεραμαν. Σήμερα αποτελούν ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ όμως η σχέση τους άρχισε με ένα μικρό σκάνδαλο.

Τον καιρό εκείνο, η Roberts ήταν σε σχέση με τον Benjamin Bratt και ο Moder παντρεμένος με τη Vera Steimberg. Ο χωρισμός εκείνης ανακοινώθηκε επίσημα τον Ιούνιο του 2001 και το διαζύγιο εκείνου επισημοποιήθηκε την άνοιξη του 2002. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2002 στο ράντσο της σταρ στο Νέο Μεξικό. Η φωτογραφία κάτω είναι από εκείνη τη μέρα.

Παρά τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο, ο ζευγάρι παραμένει μαζί κι αγαπημένο μαζί με τα τρία παιδιά τους, τα 17χρονα δίδυμα Hazel και Phineas και τον 15χρονο Henry.

Σήμερα ο Danny έχει γενέθλια και η Julia τον γιορτάζει και διαδικτυακά. Μία πολύ εντυπωσιακή, καλοκαιρινή του φωτογραφία μοιράστηκε η ηθοποιός και στη λεζάντα έγραψε τα εξής: "Ευτυχισμένα τα πάντα 🎂🎁⚡️ Κάνεις τον κόσμο μου να γυρίζει 🧡 #131"

Julia Roberts: Απαντά πρώτη φορά για εκείνη την εμφάνιση με την τριχωτή μασχάλη