Jennifer Lawrence έγινε μητέρα πρώτη φορά

24.02.2022
Jennifer Lawrence έγινε μητέρα πρώτη φορά
Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, χθες, Τετάρτη 23/2/2022.

Επίσημη επιβεβαίωση ή πληροφορίες για το φύλο του μωρού δεν υπάρχουν ακόμη, όμως, σύμφωνα με έγγραφα που έχει στην κατοχή του το TMZ η "υψηλή άφιξη" φαίνεται να έχει καταγραφεί στο Λος Άντζελες.

Πρόκειται για το πρώτο παιδί της Jennifer Lawrence και του συζύγου της, Cooke Maroney, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2019 στο Rhode Island, ύστερα από σχέση ενός έτους.

Μιλώντας για τον Maroney, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γκαλερί και έμπορος έργων τέχνης τον αποκάλεσε "τον σπουδαιότερο άνθρωπο που έχει γνωρίσει ποτέ" τονίζοντας πόσο περήφανη νιώθει που έγινε μία Maroney.

Δες ΕΔΩ ποιος είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Jennifer Lawrence

Η είδηση για την εγκυμοσύνη επιβεβαιώθηκε με τις πρώτες φωτογραφίες της σταρ με την κοιλίτσα της, όπου, στην ουσία το ανακοίνωσε χωρίς να έχει πει κάτι!

Τον επόμενο μήνα η JLaw εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση υπέρ του δικαιώματος της άμβλωσης και τον Δεκέμβρη, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "The Late Show" αστειεύτηκε λέγοντας ότι πέρασε το τριών ετών διάλειμμά της από τον κινηματογράφο... στο κρεβάτι! Τον ίδιο μήνα επέστρεψε στο κόκκινο χαλί για την προώθηση της τελευταίας της ταινίας "Don’t Look Up” και σήμερα, πια, κρατά στην αγκαλιά το μωράκι της.

Περιμένοντας τα νεότερα, ευχόμαστε να της ζήσει.